Red Soldiers’tan Ayrımcılık Yapılmasına Tepki

Antalyaspor taraftar gruplarından Red Soldiers, dün düzenlenen yemekte kendilerine yer verilmemesine tepki gösterdi …

Red Soldiers’tan Ayrımcılık Yapılmasına Tepki
4 Mayıs 2016 16:36

Antalyaspor taraftar gruplarından Red Soldiers, dün düzenlenen yemek organizasyonunun ardından gruplarına yönelik ayrımcılık yapılmasına tepki gösterdi.

Red Soldiers grubu lideri Berk Çoraylı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sezon başından beri kendilerine birçok haksızlık yapıldığını söylerken, bundan böyle Başkan Gültekin Gencer’i daha hassas ve daha adaletli davranmaya davet etti.

Berk Çoraylı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sezon başından beri grubumuza yapılan haksızlıkların haddi hesabı yoktur. Ama bizler takımın ve camianın menfaatleri için hep sustuk, sineye çektik. Bunca yapılan sinsiliğe rağmen niyetimizi asla bozmadık. Bundan sonra da niyetimizi bozmayı düşünmüyoruz. Aklı güzel, kalbi güzel bir grup olarak devam edecek Red Soldiers. Lakin yönetim olarak bundan sonra daha hassas ve daha adaletli olmanız şarttır sayın yönetim ve Başkan Gültekin Gencer.

Bilindiği gibi Samuel Eto’o ile taraftarlar arasındaki tatsızlığın giderilmesi için dün bir yemek düzenlenmiş, Eto’o’nun düzenlediği yemeğe 07 Gençlik grubu adına Gürhan Güneyli ve Grup 1966 adına Yılmaz Yıldız katılmıştı. Red Soldiers grubu ise düzenlenen etkinliğe davet edilmemişti.