Eto’o – Taraftar Polemiği Sona Erdi

Antalyaspor’un yıldızı Samuel Eto’o ile taraftar grupları arasındaki problem, düzenlenen yemek organizasyonu ile sona erdi …

Eto’o – Taraftar Polemiği Sona Erdi
3 Mayıs 2016 23:03

Antalyaspor’un yıldızı Samuel Eto’o ile taraftar grupları arasındaki problem, düzenlenen yemek organizasyonu ile tatlıya bağlandı.

Samuel Eto’o’nun Antalya’daki bir restoranda düzenlediği ve taraftar ile aralarındaki küslüğün giderildiği yemeğe Antalyaspor taraftarlarını temsilen 07 Gençlik grubu lideri Gürhan Güneyli ve Grup 1966 grubu lideri Yılmaz Yıldız ve beraberindekiler katıldı. Yemeğin ardından hep birlikte poz verilirken, Samuel Eto’o’nun yemekteki neşeli hali ise dikkat çekti.

Bilindiği üzere Osmanlıspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte deplasmana giden Antalyaspor taraftarları, maç bitmeden deplasman tribününü terk ederek takımın deplasmandaki başarısızlığını protesto etmişti. Maç bitimiyle birlikte futbolcuları yine deplasman tribününün önüne götürmek isteyen Samuel Eto’o, bu tepkiyle birlikte çok sinirlenmiş, reklam panolarını tekmeleyerek tepkisini ortaya koymuştu. İç sahada oynanan Konyaspor maçında da taraftarlara yönelik protestosunu sürdüren Kamerunlu yıldız, maç bitimiyle birlikte direkt olarak soyunma odasına gitmiş ve protestosunu sürdürmüştü.

Taraftarların tepkisini çeken bu davranışın ardından Samuel Eto’o, bugün bir yemek organizasyonu düzenledi ve Antalyaspor taraftarlarının da gönlünü almış oldu.