Ceylan: “Potada Yer Almayacağız”

Asbaşkan Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada sezon sonunda düşme potasında yer almayacaklarını söyledi …

Ceylan: “Potada Yer Almayacağız”
1 Mart 2016 12:16

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada Kasımpaşa maçında puan ya da puanlar alacaklarını ve sezon sonunda düşme potasında yer almayacaklarını söyledi.

Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada ligin ikinci yarısına yeni hoca ve oyuncularla başladıklarını dile getirdi. Kendilerinden alt sırada yer alan rakiplerine üç puan vermediklerini ve bunun daha önemli olduğunu söyleyen Ceylan, “Takımımız tempolu bir oyun ortaya koydu. Kazanma arzumuz vardı ama yüksek basınç ve soğuk havanın etkisiyle takımın temposunda azalma oldu.Sivasspor maçında galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Netice olarak sıralamada altımızda yer alan bir takıma üç puan vermemiş olduk. Küme düşme potasında yer almayacağız.” dedi.

Ceylan, gelecek hafta oynanacak Kasımpaşa maçına da değinerek, rakibin son haftalarda iyi sonuçlar alamadığına dikkat çekti. Son haftalarda istediği sonuçları alamasa da rakibin iyi oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Ceylan, takım olarak yükselişte olduklarını ve bu yükselişi devam ettirerek oynayacakları maçta alacakları puan ya da puanlarla daha yukarı sıralara tırmanmak istediklerini belirtti.