Passolig Alana Kombine Bedava

Passolig Alana Kombine Bedava
15 Ocak 2015 18:18

Antalyaspor Kulübü, yaptığı açıklamada ligin ikinci yarısında üzerinde Antalyaspor logosu bulunması şartıyla çıkarılacak passolig kartlarına kombineleri ücretsiz olarak yükleyeceğini açıkladı.

Kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Antalyaspor’da 2.yarı hazırlıkları transferler ve kamp programıyla birlikte tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonluk yolunda yönetim kurulu, teknik kadro ve oyuncularımızın yanı sıra tüm şehrin başarıyı yakalayacağımıza inanması bizleri motive edecektir.

Bilindiği üzere 2. yarıda yapılacak toplam 18 müsabakanın 9’u iç sahada gerçekleşecektir. Şampiyonlukta motive edici en önemli unsurlardan taraftar desteğini takımımıza göstermek için 16.01.2015 tarihi itibarıyle üzerinde Antalyaspor logosu bulunması şartıyla çıkarılacak passolig kartlarına Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nun VIP tribünü hariç diğer tüm tribünlerinden sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere kombine yüklemesi Kulübümüz tarafından karşılanacaktır.

Hali hazırda Antalya ilinde 4.910 Passolig kartı mevcuttur. 8.200 kapasiteli Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nun kalan kısımlarının (3.290) doldurulması için takımımıza destek vermek isteyen taraftarlarımızın bizzat kendileri tarafından 24.01.2015 tarihine kadar passolig kartı çıkarılması halinde kombine yüklemeleri Kulübümüz tarafından bedelsiz olarak yapılacaktır.

Antalyasporumuzun 2.yarıda daha güçlü ve inanmış bir taraftar grubuyla desteklenmesi temennisiyle 25.01.2015 tarihinde Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda Antalyaspor – Elazığspor müsabakasına tüm taraftarlarımızı bekler,  destekleri için teşekkürlerimizi sunarız.