Öztürk: “Ciddi Sıkıntılar Var”

Göreve geldiği 30 Haziran’dan günümüze kadar süreci değerlendiren Öztürk, sportif başarıda sorun yaşadıklarını kaydetti…

Öztürk: “Ciddi Sıkıntılar Var”
20 Eylül 2016 13:11

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONSİAD) Porto Bello Otel’de düzenlediği toplantıya konuşmacı olarak katıldı.

Göreve geldiği 30 Haziran’dan günümüze kadar süreci değerlendiren Öztürk, sportif başarıda sorun yaşadıklarını kaydetti.

4 maçta 1 puanlarının olduğunu hatırlatan Öztürk, “Bizim için de başarısız bir başlangıç oldu. Maraton daha çok uzun. Gelecekte olabilecek şeyleri buradaki performansa bağlamamak gerekir. Ben böyle bir başlangıcın şimdi olmasından daha mutluyum. Kötüyü görerek göreve başlıyoruz ama güçlü şekilde çıkacağız.” diye konuştu.

Yenilgilerin daha az reaksiyon görmeye başladığını söyleyen Antalyaspor Başkanı, “Nedenine iniyoruz. Bizim gördüğümüz şu ana kadar bazı nedenlerle ciddi sıkıntılar var. Bu sıkıntılardan bazıları su yüzüne çıktı. Bu sıkıntıların erkeden yaşandığı ve erkenden çözülebileceği imkanı bulduk. Sezon sonunda ligi çok iyi yerde bitirebileceğimize inanıyoruz. Akhisar maçından galibiyetle sonuçlandıracağımıza inanıyorum. Antalyaspor’u elimize aldık, kalbimizi verdik. Bu yola girmişken bu yoldan kolay kolay dönmeyiz. Buna bir misyon olarak bakıyoruz. Burada bizim ne yapmak istediğimiz hedeflerimiz önemli. Takımı getirebileceğimiz yerler önemli” şeklinde konuştu.