Öztürk, Beşiktaş’a Kapıları Kapattı

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş’ın Samuel Eto’o ile ilgili transfer girişimini kabul etmeyeceklerini söyledi…

Öztürk, Beşiktaş’a Kapıları Kapattı
29 Temmuz 2016 17:22

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş’ın Samuel Eto’o ile ilgili transfer girişimini kabul etmeyeceklerini söyledi.

Samuel Eto’o’nun takımda kalmasını istediklerini belirten Öztürk, ““Doğru bir şekilde yapılmayan bir iletişim varsa ki burada mevcuttur. Biz bu iletişimde böyle bir transfer ihtimalini bile düşünmeyiz. Biz Beşiktaş’ın Samuel Eto’o ile ilgili girişimini kabul etmeyi düşünmüyoruz” diye konuştu.

Kamerunlu dünya yıldızının Beşiktaş ile anlaştığı yönündeki söylentilere tepki gösteren Ali Şafak Öztürk, Eto’o adının daha fazla konuşulmasını istemediklerini vurguladı.

Samuel Eto’o’nun bir ay önce olduğu gibi halen Antalyaspor’un futbolcusu olduğunu hatırlatan Öztürk, “Böyle de devam ettirmeyi düşünüyoruz. Biz takımda kalmasını istiyoruz” dedi.

Eto’o’nun Beşiktaş ile görüşme yaptığı iddiaları hakkında konuşan Ali Şafak Öztürk, Kamerunlu yıldızın Antalyaspor’un sözleşmeli futbolcusu olduğuna dikkati çekti.

Yapılan görüşme varsa doğru yoldan yapılmadığını kaydeden Antalyaspor Başkanı, “Bizim de buna koyduğumuz tepki vardır. Bu Beşiktaş olur, başka kulüp olur. Doğru bir şekilde yapılmayan bir iletişim varsa ki burada da mevcuttur. Biz bu iletişimde böyle bir transfer ihtimalini bile düşünmeyiz. Biz Beşiktaş’ın Samuel Eto’o ile ilgili girişimini kabul etmeyi düşünmüyoruz. Eğer öyle bir iletişim olursa tabi. Hala kulübümüze ulaşmış teklif yoktur” şeklinde konuştu.