Öztürk: “Beklentilerimiz Yüksek”

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti…

Öztürk: “Beklentilerimiz Yüksek”
18 Ağustos 2016 14:59

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.

Antalyaspor, Pazar günü Antalya Arena’da oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Jose Morais yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlı ekibimiz, koşu, ısınma hareketleri ve istasyon çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde iki gruba ayrılan futbolcular, top kapma, pas ve şut çalışmasının ardından küçük sahada taktiksel çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanı takip eden Ali Şafak Öztürk, Osmanlıspor’un Avrupa maçlarında iyi performans sergilediğini kaydetti. Lige hazır ve güçlü bir takımla ilk maçlarını oynayacaklarını söyleyen Öztürk, sahalarındaki ilk maçı kazanarak iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurguladı.

Beklentilerinin yüksek olduğunu belirten Antalyaspor Başkanı, “İyi bir başlangıç yapabileceğimize inanıyoruz. Genel olarak lige bakış açımız bu. Maçı kazandıktan sonra önümüzdeki maça bakacağız. Onu kazandıktan sonra da bir sonraki maça bakacağız” diye konuştu.

Antalyaspor’un kuruluşunun 50. yıldönümü dolayısıyla taraftarın takımdan büyük beklentisi olduğuna dikkati çeken Ali Şafak Öztürk, “Bizim genel hedefimiz üst sıralara oynamak. Büyük beklentiler yok, ama hep 3 puana konsantre olmalıyız. Bakışımız, ilk sezonda daha hazır ve sabırlı olmak” dedi.