Otobüs Sahte Plakalı Çıktı

Adanaspor maçının dönüşünde kaza geçiren taraftar otobüsü sahte plakalı çıktı …

Otobüs Sahte Plakalı Çıktı
3 Mayıs 2017 11:20

SABAH Gazetesi’nin haberine göre Adanaspor maçının dönüşünde kaza geçiren taraftar otobüsü sahte plakalı çıktı.

Taraftarları taşıyan Ali Yürekli yönetimindeki 07 GJM 75 plakalı otobüs Akseki’nin Güçlüköy yakınlarında kaza yapmış ve Şükrü Önal’ın sağ kolu kopmuştu. Aynı kazada yazarımız İsmail Bulut’un sol bacağı kırılmış, yine Serkan Tuğrul’un da sağ omzu kırılmıştı. Kazanın ardından soruşturmasını derinleştiren polis ve jandarma şok eden bilgilerle karşılaştı.

Otobüsün plakası ile şase numarasını karşılaştıran güvenlik kuvvetleri, aracın plakasının 48 JN 386 olması gerektiğini gördü. Bunun üzerine evrakları inceleyen polis ve jandarma, her iki plakanın da Yavuz Yürekli adına kayıtlı olduğunu ve otobüsün de trafik sigortası olmadığını ortaya çıkardı. Aracın takografının da çalışmadığını belirleyen jandarma, sürücürüyü gözaltına aldı. Hakkında sahtecilikten işlem yapılan Ali Yürekli, çıkartıldığı mahkmede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan Şükrü Önal’ın kopan kolu kolundaki sinirler ezildiği için yerine dikilemedi. Bunun üzerine ameliyata alınan Önal’ın kolu omuz altından kesildi. Şükrü Önal’ın tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, hayati tehlikesinin şimdilik bulunmadığı kaydedildi.