Olması Gerektiği Gibi

Ankara’da göze hoş gelen bir futbol oynamadık lakin istediğimizi almaya yönelik bir taktiğimiz vardı…

Olması Gerektiği Gibi
3 Ekim 2018 08:26

Takımımız Ankara gibi bir deplasmandan 3 puan ile döndü. Açıkçası tam da oynanması gerektiği gibi oynadık. Göze hoş gelen bir futbol oynamadık lakin istediğimizi almaya yönelik bir taktiğimiz vardı. Oyuncularımız da buna uyup maksimum verim ile oynayınca 3 puan geldi.

Son 5 haftada alınan 4 galibiyet bir anda bizi sezon başında kimsenin tahmin edemeyeceği bir konuma, ligin 4. sırasına atıverdi. Takım iyi oynamıyor. Bunu bir güzel kabul edelim. Lakin bizim bu sezon iyi oyuna değil, iyi skorlara ihtiyacımız var. İyi oyun, puanlar ve para getirmiyor maalesef.

Ankaragücü takımında epey eksik vardı. Maçın özellikle son bölümlerinde Doukara’nın kaçırdığı goller umarım bir form düşüklüğünden ziyade şanssızlık eseri olmuştur. Zira bu sezon kendisine gerçekten ihtiyacımız var. İyi bir Doukara’nın neler yapabileceğini biliyoruz.

Maç pazartesi günü olmasına rağmen işinden, cebinden, ailesinden ödün veren tüm asil yürekli Antalyaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Sesleri gayet net geldi kulaklarımıza. Hepsinin emeğine sağlık!