Olağan Genel Kurul Ertelendi

Antalyaspor’un yarın düzenlenmesi planlanan genel kurulu ertelendi.

Olağan Genel Kurul Ertelendi
8 Şubat 2021 13:59

Antalyaspor’un 9 Şubat 2021 Salı günü gerçekleşmesi planlanan olağan genel kurulu,  yeni başkan adayı ve oluşturulacak yeni yönetim kurulunun çıkmaması sebebiyle ertelendi.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Kemal Hesapcıoğlu, yayınladığı açıklamada uzlaşı çağrıları yapmalarına rağmen beklentilerinin gerçekleşmediğini, bu yüzden yönetim kurulunun en doğru isimlerden oluşması adına genel kurulun iki hafta ertelenerek 23 Şubat Salı günü yapılmasına karar verdiklerini açıkladı.

Antalyaspor A.Ş. adına yapılan açıklama şu şekilde:

Antalyaspor A.Ş. olarak, 19 Ocak 2021 tarihinden bu yana Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı önderliğinde başkan adayı ve yeni oluşacak yönetim kurulu ile ilgili uzlaşı çağrıları yapmaya devam ettik.

Bu süre içerisinde yaptığımız tüm görüşme ve çağrılara rağmen şehrimizden yeni başkan adayı ve oluşturacağı yönetim kuruluyla ilgili beklentimiz maalesef gerçekleşmedi.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu olarak; 9 Şubat 2021 Salı günü gerçekleştirmeyi planlayıp duyurduğumuz genel kurulun tek gündem maddesinin başkan ve yönetim kurulu seçimi olması nedeniyle, birleşiminin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdik.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu’nun en doğru isimlerden oluşması adına gerekli süreyi sağlamak amacıyla genel kurulumuzun 23 Şubat Salı günü yapılamasına karar vermiş bulunuyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.