Okullar Ligi’nde Şampiyonlar Kupalarını Aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği 2018 -2019 Okullar Ligi, kapanış töreni ile sona erdi.

Okullar Ligi’nde Şampiyonlar Kupalarını Aldı
11 Haziran 2019 15:10

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği 2018 -2019 Okullar Ligi, kapanış töreni ile sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirdiği Okullar Ligi 5. Sezon Şampiyonlar Ligi’nde kupa heyecanı yaşandı.  Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Korkuteli ve Elmalı ilçelerinden 239 okul, 408 takım ve 8 bin öğrencinin katıldığı Okullar Ligi’nde 7 aylık mücadele sonunda şampiyonluğa ulaşan takımlar kupalarını aldı. Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleşen ödül törenine, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Av. Cansel Tuncer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hami Dorul, TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Av. Cansel Tuncer, ödül töreninde çifte heyecan yaşadığını ifade ederek, “Sizler bizim istikbalimizsiniz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in sizlere çok sevgi ve selamlarını getirdim, sizlerle gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Tuncer, Okullar Ligi’nde gösterdikleri yetenekleri ve başarıları sayesinde Milli Takım’a kadar çıkan sporcuları hatırlatarak, “Okullar Ligi projemizde Milli Takım gururunu yaşamaya hak kazanan bu sahalarda mücadele ederek fark edilen sporcularımız oldu. Mustafa İnan, Berkay Aslan, Cenk Şen, Mustafa Erdilman ve Fehmi Koç’u burada anmak istiyorum. Buradan çıkıp ay yıldızlı formayı giymeye hak kazandılar ve bizlere haklı gurur yaşattılar” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Okullar Ligi Projesi’ni her yıl geliştirerek sürdüreceklerini söyleyen Başdanışman Tuncer, “Hiç ara vermeden Okullar Ligi’ne devam edeceğiz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısı olmak yolunda çok çalışmanızı rica ediyorum. Spor yapmaktan vazgeçmeyin.” ifadelerini kullandı.

Başdanışman Av. Cansel Tuncer, şampiyon takımlara kupalarını takdim ederek toplu fotoğraf çektirdi.