Okçuluk Takımı Madalya Hedefine Ulaştı

Antalyaspor okçuluk takımı, Para Okçuluk Federasyon Kupası’ndan iyi bir sonuçla ayrılmayı başardı.

Okçuluk Takımı Madalya Hedefine Ulaştı
12 Mart 2024 16:42

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Para Okçuluk Federasyon Kupası 11-12 Mart 2024 tarihlerinde Antalya 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan okçuluk sahasında gerçekleşti. Kupaya okçuluk sporcusu Zehra Özbey Torun ve antrenörümüz Hazel Kırsever ikilisi ile katılan Antalyaspor’da Zehra Özbey Torun yaptığı atışlar ve topladığı puanlarla bronz madalya kazanarak 2025 milli takım kadroları için de oldukça iyi bir sonuç elde etti.

Türkiye Okçuluk Federasyonu adına içerisinde bulunduğumuz 2024 sezonunun ilk açık hava yarışması niteliğini de taşıyan ve iki gün süren kupanın ilk günü düzenlenen sıralama atışlarında üçüncü sırayı alarak kupaya iddialı bir başlangıç yapan Zehra Özbey Torun, yarışların ikinci ve son gününde yaptığı atışlarla rakiplerini geride bırakarak organizasyonu üçüncü sırada ve bronz madalya ile tamamladı.

Ülkemizin 13 farklı ilinden 23 okçuluk takımının toplam 55 sporcusunun önemli bir rekabet sahnelediği organizasyonda madalya kazanma başarısı gösteren Zehra Özbey Torun’un ardından bir diğer kırmızı beyazlıların bir diğer okçusu Fikret Can Saraçoğlu ise 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası’nda madalya için yay çekecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.