Okçular İl Şampiyonası’nda Yarıştı

Antalyaspor okçuluk takımı, 2024 İlkbahar Okları İl Şampiyonası’na katıldı.

Okçular İl Şampiyonası’nda Yarıştı
25 Şubat 2024 19:25

Türkiye Okçuluk Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 2024 İlkbahar Okları İl Şampiyonası 25 Şubat 2024 tarihinde Meltem Mahallesi’nde bulunan 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleşti. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nden okçuların da katıldığı şampiyonaya iki sporcu bir antrenör ile katılan Antalyaspor okçuluk takımı bir yedincilik bir de dokuzunculuk elde etti.

Toplam 60 sporcunun yay çektiği ve adına yakışır bir biçimde son derece güzel bir havada gerçekleşen organizasyona Antalyaspor okçuluk takımı antrenörü Hazel Kırsever ile birlikte katılan iki kırmızı beyazlı sporcudan biri olan Fikret Can Saraçoğlu, yaptığı atışlarla topladığı puanların sonucunda yedinci sıraya yerleşerek ilk on sporcu içerisinde yer almayı başarırken bir diğer Antalyasporlu okçu Zehra Özbey Torun ise dokuzuncu sırayı alarak Fikret Can gibi adını ilk on içerisine yazdıran isim oldu.

Antalyaspor okçuluk takımı İl Şampiyonası heyecanının ardından Mart ayında düzenlenecek yeni müsabakalar için hazırlıklarını sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.