Nereden Nereye

Fahrettin Kayan yazdı…

Nereden Nereye
21 Ocak 2022 09:27

 

 

 

Maşallah ligde ihtiyacı olan tüm takımlara nefes olmaya, can suyu vermekte üstümüze yok. Yalnız sorumluların farkında olmadığı şey, can suyu vere vere yağmurlu günde bir yudum suya muhtaç hale gelmek üzereyiz.

En ufak durumda umutlandık, iyiye gidiyoruz diyenlerin aksine haftalardır söylüyorum. Hiçbir şey iyiye gitmiyor, kendimizi kandırmayalım. Sorunları halının altına süpürmek yerine tespit edip çözmemiz gerekiyor.

Durumun vahim kısmı burada başlıyor. Takımın gidişatında sorumluluk alması gerekenler etraftan gelen iyi niyetli uyarılara dahi kulaklarını tıkamış durumdalar. Sezon başı transferleri gerçekleştiren ve bu transferlerden netice alamayan transfer komitesi devre arası transferlerinden de sorumlu durumda. Etraftan gelen oyuncu önerilerine ya da toparlanma için çözüm önerilerine de kulaklar tıkanmış durumda.

Sadece suskunluk burada mı derseniz, maalesef hayır. Lig tarihinde görülmemiş şekilde 3 maç üst üste maçımıza Atilla Karaoğlan’ın hakem olarak verilmesine ve yapılan hatalara ses çıkarılmaması, Rize’de Yaşar Kemal Uğurlu’nun maçı katletmesine de sessiz kalınıyor. Başkan Aziz Çetin veya yönetim neden çıkıp açıklama yapmıyor? Maç bitiminde Nuri Şahin’in yaptığı itirazı neden tüm Türkiye’ye haykıramıyoruz?

Takım kazanamıyor, hakkımız yeniyor, gidişatımız iyi gitmiyor. Peki sorumluluk alması gereken kişiler neden susuyor ve neden masaya yumruğunu vurmuyor?

Takımın taktik ve sistemleri sonuç getirmiyor. Eldeki oyunculardan verim alınamıyor. Takviyeler gecikiyor. Sorumluluk alması gerekenler karar almada gecikiyor ama rakipler bir bir aşağıdan sıyrılıp üste doğru çıkıyor. Bu durumda toparlanıp bizi düzlüğe çıkaracak yol ve hedefleriniz, çözümleriniz nelerdir? Bütün camia bunun cevabını merak ediyor.

Hedef demişken… Tarih 4 Haziran 2021;

Sevgili Aziz Başkanım, yıllarını bu kulüp için verdin. Bu tribünün içinden geldin. Bu iddia ile başladığımız ligde şu an 17. sıradayız. Eğer tribündeki Aziz Çetin olsaydın ne düşünür, ne hisseder ve ne yapardın?

Durumun vahameti büyük ama önümüzdeki Gaziantep FK maçının önemi hepsinden büyük. Galip gelerek kritik virajı dönmekten başka çaremiz yok. Maçın saati de değişti, pazar 16:00’da o tribünler dolmalı ve takıma ekstradan itici güç olunmalıdır.

Söylediğimiz şeyler hepimizin iyiliği için, hiçbirimizin bu takımın daha iyi olmasından başka derdi yok.

ÇÜNKÜ BAŞKA ANTALYASPOR YOK.