Naldo’dan Nuri Şahin’e Övgü

Antalyaspor’un başarılı oyuncusu DHA’ya açıklamalarda bulundu.

Naldo’dan Nuri Şahin’e Övgü
4 Mayıs 2022 12:53

Kariyerinde Cruzeiro, Gremio, Granada, Bologna, Udinese, Getafe ve Espanyol takımlarında oynayan, son iki sezondur Antalyaspor’un defans yükünü çeken isimlerinden olan Naldo, Antalyaspor kariyerine dair açıklamalarda bulundu.

Sezona kötü sonuçlarla başladıklarını ve yaşanan teknik direktör değişimiyle takımın toparladığını söyleyen Naldo, “Nuri Şahin’in göreve gelmesinin ardından takım toparlandı ve bu durum saha sonuçlarına da yansıdı. Takım hem çalışmalarıyla hem saha sonuçlarıyla bunu göstermiş oldu. Üst üste galibiyetlerimiz, 13 maçlık yenilmezlik serimiz var.” dedi.

Ersun Yanal ile Nuri Şahin’in kıyaslanmasının doğru olmayacağına da dikkat çeken Naldo, “Ersun Yanal’ın da Nuri Şahin’in de zaferleri var. Nuri Şahin’in tek farkı oyunculuktan teknik ekibe geçiş yapması oldu. Nuri Şahin, büyük takımlarda oynamış bir oyuncuydu. Buraya bu şekilde geldi. Ardından hoca olarak devam ediyor ve baktığımızda da şu ana kadar Türkiye’de sağladığı başarısını devam ettirir, istikrarını sağlayabilirse ki ben onun da olacağını düşünüyorum, yine aynı oyunculuk kariyerinde olduğu gibi çok başarılı bir hoca olacak.” diye konuştu.

Sözleşmesinin son senesinde olduğunu da sözlerine ekleyen Naldo, “Bu sene kontratım bitecek ama ben Antalyaspor’da çok mutluyum. Ailem de buraya yeteri kadar adapte oldu. Bu saatten sonra karar menajerimin ve kulübün yapacakları görüşmeye bağlı. Bunun dışında bir yorum yapmam doğru olmaz.” ifadelerini kullandı.

İki sezondur Antalyaspor forması terleten Naldo, 69 kez Antalyaspor formasını terletirken bu maçların 62’sinde sahaya ilk 11’de çıktı. Brezilyalı oyuncu bu sezon 3 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.

ETİKETLER: ,