Mücadelenin Gücü

Sıcak bir ağustos gecesinde sevgilimize üç aylık aradan sonra kavuştuk …

Mücadelenin Gücü
23 Ağustos 2016 09:25

Merhaba Antalyasporlular,

Sıcak bir ağustos gecesinde sevgilimize üç aylık aradan sonra kavuştuk. Antalya’da tribünler eylül sonuna kadar dolmaz. Dün de tribünlerle ilgili çok fazla beklentim yoktu ama yine hatırı sayılır bir taraftar sayısı vardı. Bu beni şahsen memnun etti.

Maça iki takım da kontrollü başladı, her geçen dakika oyunun kontrolünü ele aldık ve baskıyı rakibin üzerinde daha da hissettirmeye başladık. Gol geliyorum derken devreye maçın tetikçi hakemi girdi. Ofsyat olan pozisyona devam kararı çıktı ve saçma sapan şekilde on kişi kaldık. Sonrasında ilk yarının sonuna kadar eyyam yapıp, tribünleri çıldırtan bir hakem dörtlüsü vardı sahada. Bu hakemlerle lige devam edeceksek sanırım son haftayı göremeyiz gibime geliyor.

İkinci yarıda hakemlik çok fazla pozisyon olmadı, ince düdüklerle yine Antalyaspor’u kıymaya devam ettiler. Ama on kişi kalmasına rağmen pes etmeyen, sıcağa rağmen son dakikaya kadar topa basan bir takım vardı sahada. Bu mücadele gücü ve kondisyon beni fazlasıyla mutlu etti. Buradan Morais’e tebrikler. Kamp döneminde takımı çok iyi çalıştırmış ve oynatmak istediği sistemi sahaya eksiksiz şekilde uygulattı. Yeni transferlerin katılımıyla çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Forvette Eto’o’nun gitme olasılığına karşı bir isim düşünülebilir. Onun dışında kadro son derece iyi bence.

Geçen sene yaptığım gibi ilk hedef 39 puana olabildiğince çabuk ulaşmak olacak. Kaldı 38 puan diyorum.