Mücadele Var Sonuç Yok

Geçen hafta yazdığım yazıda yeni yönetimin arkasında durulmasını ve desteklenmesi gerektiğini yazmıştım. Yazım yayınlandıktan sonraki akşam yeni yönetim öyle bir karar aldı ki adeta dumur oldum…

Mücadele Var Sonuç Yok
24 Ocak 2018 07:53

Hayatımda ilk defa bi Antalyaspor maçına umutsuzlukla gittim ama takım beni yanılttı. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar mücadele eden bir Antalyaspor vardı sahada. Açıkçası Kayserispor ile oynanan kupa maçının ardından böyle bir performans beklemiyordum takımdan.

Kısa sürede onca eksiğe rağmen hocanın takım üzerinde etkisi ortada. Eksiklerin dönmesi ve gerekli bir kaç takviyenin yapılmasıyla istediğimiz noktaya ulaşabiliriz. Maçı kazanabilirdik, kazanabilecek pozisyonları da yakaladık ama değerlendiremedik. Yediğimiz iki gol de Musa Nizam’ın kanadından geldi. Musa’nın ne kadar yetersiz olduğunu herkes gördü. Umarım haftaya Sakıb Aytaç hazır bi şekilde ilk 11’de yerini alır.

Biraz da Nazım’a değinmek istiyorum. Hücumsal anlamda katkısı var ama defansif anlamda şu an yeterli değil. Kendisini bu konuda geliştirmeli ve daha dikkatli olmalı.

Geçen hafta yazdığım yazıda yeni yönetimin arkasında durulmasını ve desteklenmesi gerektiğini yazmıştım. Yazım yayınlandıktan sonraki akşam yeni yönetim öyle bir karar aldı ki adeta dumur oldum. Eto’o, Nasri, Maicon ve Vainqueur’ün yüksek maliyeti nedeniyle satılması ya da kiralanması kararı alındı. Bu dört isim mali anlamda kulübe yük evet ama bu isimler seni ligde tutar. Nasri konusunda hemfikirim, en kısa zamanda ondan kurtulmalıyız ama Eto’o, Maicon ve Vainqueur muhakkak takımda kalmalı. Eğer ligde kalmak istiyorsak yönetim her türlü riski göze almak zorunda özellikle bu üç isim takımda muhakkak kalmalı.

Maicon ve Vainqueur için şu an bir sıkıntı yok ama Eto’o sözleşmesinin uzatılmasını, anlaşamazsak da serbest bırakılmasını talep etmiş. Eto’o’nun Antalyasporumuz için katkısı tartışılmaz ama şu sıkıntılı süreçte bi orta yol bulunup kendisi sahada yerini almalı.

Bir de Milan Jevtovic olayı var ki şaka gibi… Rosenborg’tan kiralıktan dönen ve 3 Ocak’tan beridir antremana çıkan bir oyuncumuzun lisansı çıkmadı ve Beşiktaş maçında kadroda yer almadı. Bakın bu bir beceriksizliktir.

Söyleyeceklerim bu kadar. Haftaya zorlu Akhisar deplasmanı var. Umarım oradan iyi bir sonuçla ayrılırız. Pes etmek yok!