Morais’ten Manchester United Açıklaması

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Manchester United’a dair açıklamada bulundu …

Morais’ten Manchester United Açıklaması
22 Mayıs 2016 17:17

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Manchester United’ın teknik direktörü Louis van Gaal’ın görevi bırakmasının ardından göreve gelecek en doğru ismin Jose Mourinho olduğunu söyledi.

Jose Mourinho ile 16 yıldır arkadaş olduklarını ve Inter, Real Madrid and Chelsea’de yedi yıl boyunca birlikte çalıştıklarını söyleyen Morais, Manchester United için en doğru ismin Jose Mourinho olduğunu dile getirdi.

Onunla çalışmadan önce kendisine hayran olduğunu fakat birlikte çalıştıktan sonra Portekizli çalıştırıcıya olan hayranlığının daha da arttığını söyleyen Morais, Mourinho’nun futbola yeni bir vizyon getirdiğini ve isminin Johan Cruyf, Rinus Michels gibi isimlerle birlikte anılması gerektiğini belirtti.

Manchester Unted yönetimine de bi mesaj yollayan Morais, göreve gelmesi için  en doğru ismin Jose Mourinho olduğunu söyledi. Jose Morais,”Ben Manchester United’ın patronu olsaydım, Mourinho’yu arar ve kendisine kulübün anahtarını teslim ederdim. Sonra da bizim için yapabileceğinin en iyisini yapmasını söylerdim, o da yapardı. Çünkü o çok özel bir isim ve en iyisini de yapabilir.” dedi.