Morais: “Hedefimiz Her Zaman Daha İyi Olmak”

Antalyaspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına Antalya Arena’da yaptığı antrenmanla devam etti…

Morais: “Hedefimiz Her Zaman Daha İyi Olmak”
20 Ağustos 2016 12:44

Antalyaspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına Antalya Arena’da yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Morais, uzun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve sezona hazır olduklarını anlattı. Geçen sezonu iyi geçirdiklerini ve bu yıl da yenilemek istediklerini kaydeden Morais, Osmanlıspor karşısında güçlü rakiple oynayacaklarını söyledi.

Osmanlıspor’un 5 maç oynadığını ve sezonu kendilerine göre daha erken açtıklarını belirten Portekizli teknik adam, “Güçlü bir takım ama buradan üç puanla ayrılmak için elimizde her türlü donemiz var” diye konuştu.

Taraftardan takıma destek vermesini isteyen Jose Morais, “Takımı evimizde ateşleyen çok önemli bir faktör taraftarımız. Bu sezon ki hedefimiz, geçen sezon gibi iyi bir sezon geçirmek. Sahamızın dışında oynadığımız maçlarda bu sene daha iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz bu sene. Evimizdeki maçlarda da geçen seneki başarıyı korumak istiyoruz. Bizim hedefimiz her zaman daha iyi olmak ve 3 puan almaktır. Kazanmak çok önemli. Kazanmak için oynanmayan maçları ben anlamıyorum. Hedefimiz her zaman kazanmak” dedi.

Samuel Eto’o’nun doktoruyla henüz görüşmediğini belirten Morais, şu an itibariyle Eto’o’nun Pazar günü takımda oynayacağını düşündüğünü söyledi.