Misafirperver Göztepe

Benim taraftar olarak yaşadıklarım çok güzeldi ama takım puan alamamaya devam ederse bu güzellikler de yok olup gidecek…

Misafirperver Göztepe
14 Mart 2018 07:51

İzmir’de yaşayan biri olarak Antalyaspor’u İzmir’de izlemek büyük keyifti benim için. Başta bilet bulup bulamama endişesi taşısak da güzel bir deplasmandı. Maç sonucu da lehimize olsaydı elbette daha güzel olacaktı.

Göztepe’nin taraftarını yıllardır biliriz. İzmir insanı çok canayakındır. İlk defa gideceğimiz Bornova Stadyumu için önce metro kullandık. Metroda Göztepe taraftarıyla yan yanaydık. Metrodan indikten sonra yürüyen merdivende bir çift, armamızı göstererek konuşurken fark ettik. Birbirimize başarılar dileyip ayrılacakken bizi taksiyle birlikte gitmeye davet ettiler. Kabul ettik ve stada kadar birlikte gittik. O kadar ki taksi ücretini bile ödetmeyecek kadar centilmenlerdi. Bu yazıyı okuyamasalar da kendilerine teşekkür ederim buradan tekrar.

Stada yürürken yolda gördüğümüz her Göztepeli “hoş geldiniz” deyip başarılar dilediler bize. Çok sıcak karşılandık.

Statta da iyi bir ambiansla takıma destek verildi. Ancak Göztepe taraftarını bizim sayımızla bastırmak mümkün değildi. Takım da sahada baskın olamayınca 2-1 bitti maç.

Maç sonunda polis gereksiz şekilde uzunca bekletti bizi. Bizi beklettiler ama biz yine dönüşte Göztepelilerle döndük. Kimse de dönüp bir şey demedi. Bu beni gerçekten mutlu etti. Olması gereken de budur.

Benim taraftar olarak yaşadıklarım çok güzeldi ama takım puan alamamaya devam ederse bu güzellikler de yok olup gidecek. Karanlık değil aydınlık günler görmek umudum.