Miloş’tan O Fotoğrafa Açıklama Geldi

Antalyaspor tribünlerine uzun yıllardır emek veren isimlerden ‘Miloş’ lakaplı Recep Güler, Antalyaspor-A.Konyaspor maçında eleştirilere maruz kalan fotoğrafları hakkında açıklamalarda bulundu…

Miloş’tan O Fotoğrafa Açıklama Geldi
17 Nisan 2018 15:31

Antalyaspor tribünlerine uzun yıllardır emek veren isimlerden ‘Miloş‘ lakaplı Recep Güler, Antalyaspor – Atiker Konyaspor maçında eleştirilere maruz kalan fotoğrafları hakkında açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından kendisinin ve Eto’o’nun içerisinde bulunduğu fotoğraf karelerini açıklayan Recep Güler, Eto’o’ya “Yazıklar olsun, sana çok değer veren Antalyaspor camiasını üç kuruşa satmayacaktın, kaptan olarak gemiyi terk etmeyecektin ve maçtan iki gün önce bazı futbolcuları arayıp ayar çekmeyecektin” dediğini ifade etti.

Kendisi için Antalyaspor’un çok önemli olduğunu ve Eto’o’ya verilen tepkileri hak ettiğini belirten Miloş, “Antalyaspor camiası büyüktür, küfür etmez, tepkisini ıslık, çok sevdiğin için dolar ve öpücükle koyar. Senin gibi devre arasında soyunma odasına girerken ahlaksız hareketinle koymaz” şeklinde Eto’o’ya olan tepkisini dile getirdi.

Eto’o’yu baş tacı etmeyi bildikleri gibi yerin dibine sokmayı bildiklerini de kaydeden Recep Güler, “Evine öpücükle yolladık. İşte hikaye bu.  Hiç kimse alınmasın. Bizim atalarımızın bir sözü vardır ‘ne ekersen onu biçersin’, sözün özeti bu” diyerek tüm Antalyaspor camiasına sevgilerini iletti.