Messili Dünya Karması Antalya’ya Geliyor

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Eden Hazard, Iniesta, Neymar, Messi, Suarez başta olmak üzere birçok dünya yıldızının Antalya’ya geleceğini ve Türkiye Karması ile maç yapacağını söyledi…

Messili Dünya Karması Antalya’ya Geliyor
28 Nisan 2016 11:32

Antalyaspor A.Ş Mali Kongresi’nin ardından kulüp üyelerine bir sunum gerçekleştiren Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Eden Hazard, Iniesta, Neymar, Messi, Suarez başta olmak üzere birçok dünya yıldızının Antalya’ya geleceğini ve Türkiye Karması ile maç yapacağını söyledi.

Samuel Eto’o’ya ait vakfın 10’uncu yıl kutlama etkinliğinin Antalya’da yapılacağını belirten Gencer, kutlama kapsamında Antalya Arena’da yıldız futbolculardan oluşan dünya karması ile Türkiye karması takımının maç yapacağını açıkladı.

Etkinliğin 15-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceğini kaydeden Gültekin Gencer, etkinliğe katılacak futbolculardan Messi, Neymar, Eden Hazard ve Iniesta’nın görüntülü mesajlarını sinevizyonda gösterdi. Etkinlik sayesinde Türkiye’nin tanıtımına katkı yapacaklarını vurgulayan Gencer, tüm dünyanın Antalya’yı izleyeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’ten tam destek aldıklarını anlatan Gencer, “Etkinlik, dünyada dört kanalda yayınlanacak. Antalya Arena’da dünya karmasını, Türkiye karmasına karşı hep beraber izleyeceğiz. Eden Hazard, Iniesta, Neymar, Messi, Suarez başta olmak üzere 15 dünya yıldızı futbolcu gelecek.” diye konuştu.

 

katilimci-listesi