Menderes Türel, Müjdeyi Verdi

Menderes Türel, Müjdeyi Verdi
14 Ocak 2015 11:11

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes türel, TSYD’nin 52. Yıl Sporun Zirvesi Semineri’nde konuştu.

Yapımı devam eden stadyumla birlikte uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmayı amaçladıklarını belirten Türel, Antalya’nın spor başkenti olacağının da altını çizdi.

550 milletvekili arasında artık TSYD üyesi olmadığının fakat belediye başkanları arasında yalnızca kendisinin bu sıfata sahip olduğüunu belirten Türel, futbolun içinde doğup büyüdüğünü söyleyerek, Antalyaspor’a güzel bir tesis kazandıracaklarının müjdesini de verdi.

Menderes Türel’in konuşmasından satırbaşları ise şu şekilde:

550 milletvekili arasında artık TSYD üyesi yok ama belediye başkanı olarak var. Antalya’nın, önümüzdeki sene 33 bin kişilik bir stadyuma sahip olması büyük bir kazanç olacak. Dünyadaki önemli takımlar neden şehrimize gelip kamp yapmasınlar? Bunları sağlamak için tesis lazım ve biz bunun için çalışıyoruz. Sizlerin de çok iyi bildiği gibi futbolun içinde doğup büyüdüm. Bu kapsamda Antalyaspor’a güzel bir tesis kazandıracağız. Antalya’da, milli takımlarımız için de bir kamp tesisi kazandırmayı düşünüyoruz ve buna yönelik yer arayışlarımız başladı. Basında herkes taraf olabilir. Fakat içinde yalan ve iftira olmamak kaydıyla. Basının tarafını göstermesinde hiçbir kusur yoktur. Bütün basınımızın doğru haber yapmasından yana şüphe duymayacağım.

Antalya eğer sporun başkenti olacaksa, milli takımları ihmal etmemiz hiçbir zaman mümkün değildir. İşte şimdi Futbol Federasyonumuz ve Mili Takımlar Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim ile yapmış olmuş olduğumuz görüşmelerde, Antalya’da milli takımlarımız için bir kamp tesisi kazandırılması hususunda çalışmalara başladık.

ETİKETLER: