Mehmet Özkul Kış Kampı Başladı

Antalyaspor Futbol Okulları’nın bu yıl beşincisi düzenlenen Kış Kampı bugün Kervansaray Otel’de başladı…

Mehmet Özkul Kış Kampı Başladı
26 Ocak 2018 17:50

Antalyaspor Futbol Okulları’nın bu yıl beşincisi düzenlenen Kış Kampı bugün Kervansaray Otel’de başladı.

26-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan kampa, Antalyaspor’da beş sezon forma giyen ve 7 Mart 2016 tarihinde kaybettiğimiz Mehmet Özkul’un adı verildi.

Antalyaspor Futbol Akademileri’nden on okulun katıldığı kış kampında yaklaşık 200 futbolcu adayı kıyasıya mücadele edecek. Cumartesi ve pazar günleri toplamda 60 müsabakanın yapılacağı kış kampının ilk gününde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Antalyaspor’dan iki futbolcu, kampa katılan futbolcularla bir araya gelecek. Ayrıca Antalyaspor Kulübü Spor Psikoloğu Mesut Engin Korkusuz tarafında katılımcılara spor psikolojisiyle ilgili eğitim verilecek. Düzenlenen turnuvada başarı elde eden futbolcu adaylarına, kapanış günü olan pazar günü düzenlenecek ödül töreninde ödüller verilecek.

Öte yandan düzenlenen kampla ilgili konuşan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, kampa bu yıl adını verdikleri Mehmet Özkul’u ve anılarını hiçbir zaman unutmayacaklarını, kendisinin Antalyasporluluğunu yaşatmaya ve yaptıklarından ötürü kendisini minnet, özlem ve rahmetle anmaya devam edeceklerini söyledi.