Kırmızı Beyazlı Raketler Madalyalara Devam Ediyor

Antalyaspor masa tenisi takımı, 9 Mart 2024 tarihinde düzenlenen turnuvadan 11 madalya ile ayrıldı.

Kırmızı Beyazlı Raketler Madalyalara Devam Ediyor
12 Mart 2024 13:49

İstiklâl Marşı’nın Kabulünün Yıl Dönümü Turnuvası 9 Mart 2024 tarihinde Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlendi. İçerisinde bulunduğumuz mart ayının başında Atatürk’ün Antalya’ya Geliş Yıl Dönümü Turnuvası’nda 11 madalya toplayan Antalyaspor masa tenisi takımı bu turnuvadan da 11 madalya ile ayrıldı.

Antalya Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın en küçük yaş kategorisi olan Minik Altı kategorisinde müsabakaya katılan Antalyasporlu Asya Ece Çalışkan ikincilik kazanırken; Minikler kategorisinde Talya Büyüközer ve Deniz Devrim Ünal, küçükler kategorisinde Nazlınur Akgün ve Timur Büyüközer ilk iki sırayı kimeyse kaptırmadılar.

Yıldızlar kategorisinde Emir Mustafin ve Salih Hikmet Aytar, gençler kategorisinde Serhat Koç ve Ruya Öztorun ve son olarak büyükler consolation klasmanında ise Serhat ve Baver Koç ikilisi ilk iki sıraya isimlerini yazdıran kırmızı beyazlı raketler oldular.

Peşi sıra düzenlenen iki turnuvadan da 11’er madalya kazanan Antalyaspor masa tenisi takımı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin Yıl Dönümü turnuvası için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.