Maraton Tribünündeki Kriz Sona Erdi

Maraton Tribünde oluşan taraftar grubu – kombine sahipleri – kulüp krizi çözüme kavuştu.

Maraton Tribünündeki Kriz Sona Erdi
20 Eylül 2018 09:16

Tribün grupları birleşme kararından dönmüş, 07 Gençlik Kuzey Kale Arkasından, Grup 1966 ise Maraton Tribününden Antalyaspor’u destekleme kararı almıştı. Doğu Alt Tribünde orta blokta toplanan Grup 1966 üyelerinin kendi haklarını gasp ettiği iddiasında bulunan yüze yakın kombine sahibi de kulübü dava etmeye hazırlandıklarını açıklamıştı.

Grup 1966 taraftar grubu, dün yaptığı açıklama ile derneklerine ait olan 3000 adet kombineden fedakarlık yaptıklarını ve Sivasspor maçından itibaren yeniden Güney Kale Arkası Tribününde yer alacağını açıkladı.

Grup 1966 tarafından yapılan basın açıklaması şu şekilde:

Sevgili Antalyaspor Taraftarı,

Grup 1966 olarak sezon başında tribünlerin birleşmesi ile alakalı Maraton Tribününe girme kararını camiamızla paylaşmıştık. Gelinen süreçte ligimizin başlamasıyla birlikte kendi sahamızda oynadığımız Konyaspor ve Rizespor maçlarında Maraton Tribününde yerimizi alıp Antalyaspor’umuza desteğimizi verdik. Yaşadığımız bu süreçte Antalyaspor kulübü menfaatlerini düşünerek Maraton Tribünündeki derneğimize ait olan 3000 adet kombinemizi Maraton Tribününe satışın önünün açılması ve kulübümüze maddi destek olacağını düşünerek, kombine biletlerimizden fedakarlık yaparak, Maraton Tribününe girecek taraftarlarımıza kolaylık sağlanması ve kulübümüz ile değerli Antalyaspor taraftarının da maddi manevi mağdur olmaması düşüncesiyle almış olduğumuz bu kararı Antalyaspor taraftarlarıyla paylaşmış bulunmaktayız. Almış olduğumuz karar neticesinde Maraton Tribününden tekrar eski tribünümüz olan Güney Kale Arkası Tribününe kararını almış bulunmaktayız.

Bu karar, derneğimizin bağımsız olarak aldığı karar olup, hiçbir siyasi kurum ve kuruluş ve hiçbir yönetici ve Başkanın isteği dahilinde olan bir karar olmayıp, kendi kararımızın olduğunu siz değerli Antalyaspor taraftarının bilgisine arz ediyoruz.