Öztürk’ün Listesine Büyük Talep Var

Ali Şafak Öztürk’ün listesinde yer almak için camianın önde gelenleri büyük bir mücadele veriyor …

Öztürk’ün Listesine Büyük Talep Var
29 Haziran 2016 14:45

Antalyaspor’da yarın yapılacak olan genel kurulda Ali Şafak Öztürk’ün listesinde yer almak için camianın önde gelenleri büyük bir mücadele veriyor.

Antalyaspor’da 2013 yılında başlayan Gültekin Gencer dönemi yarın itibariyle sona ererken, yarından itibaren Antalyaspor’da yeni bir dönem başlaması bekleniyor. Öztürk’ün listesine girebilmek için iş adamları ve Antalyaspor’un önde gelen isimleri birbirleriyle yarışırken, çoğu ismin listede yer alabilmek için hatırlı kişileri devreye soktuğu öğrenildi. Öte yanda liste için kulis çalışmaları yapan isimler arasında Gültekin Gencer’e yakınlığıyla bilinen birkaç ismin de yer aldığı öğrenildi.

Ali Şafak Öztürk, listeye dair yaptığı açıklamada ise en verimli çalışabileceği yönetimi oluşturma gayretinde olduğunu söyledi. Öztürk, yaptığı açıklamada “İlk etapta kafamda 7-8 isim vardı. Yönetimde olmak isteyen çok sayıda üst düzey isim de var. Hatta beklediğimden fazla. Bu durum beni heyecanlandırıyor ve umutlandırıyor. Bizimle birlikte hedeflerimize yürümek isteyen ve bu konuda emek vermek isteyenlerin çok olması hem kulübümüze hem de şahsıma olan güveni gösteriyor. 30 Haziran’dan sonra çok yoğun günler bizi bekliyor.” dedi.