‘Kuralına Göre’ Programı beIN SPORTS’ta Başlıyor

‘Kuralına Göre’ programı 30 Ağustos Salı günü saat 22.30’da başlıyor.

‘Kuralına Göre’ Programı beIN SPORTS’ta Başlıyor
30 Ağustos 2022 12:53

Türkiye Futbol Federasyonu’nun tarafsızlık ve eğitimin önemi prensipleri çerçevesinde hazırlanan beIN / KURALINA GÖRE Programı ile haftanın kritik pozisyonları değerlendirilecek.

Salı akşamları beIN SPORTS’ta yayınlanacak ‘Kuralına Göre’ Programı’nda Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı ve Hakem Hocası Murat Ilgaz ile UEFA Hakem Kurulu Başkan Vekili ve TFF Hakem Eğitimi Danışmanı Hugh Dallas haftanın kritik hakem kararlarını değerlendirecekler.

Futbol Oyun Kurallarının ve FIFA VAR Protokolü’nün futbolseverlere doğru anlatılması amaçlanan ‘Kuralına Göre’ Programı’nda haftanın Süper Lig maçları oynanma tarihine göre sırayla değerlendirilecek. Haftanın maçları bittikten sonra her Salı akşamı beIN SPORTS’ta yayınlanacak programda kritik kararlar görüntüler eşliğinde değerlendirilecek. Futbolseverlerin futbol oyun kurallarını bilerek maçları izlemesinin futbolumuzun marka değerini ve seyir zevkini arttıracağı düşüncesiyle hazırlanan programın eğitim misyonu ön planda olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun şeffaflık, adalet, güvenirlik prensipleri çerçevesinde Türk Futbol ve televizyonculuk tarihinde ilk kez Türkiye Futbol Federasyonu iradesi ve Merkez Hakem Kurulu yönetiminde hayata geçirilen projelerden birisi olan ‘Kuralına Göre’ Programı’nın ilk bölümü 30 Ağustos Salı günü saat 22.30’da beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER’de şifresiz olarak yayınlanacak.