Kulüpten Kasımpaşa Açıklaması

Antalyaspor kulübü, bugün akşam saatlerinde bir basın bildirisi yayınlayarak Kasımpaşa kulübünün yaptığı açıklamaları eleştirdi …

Kulüpten Kasımpaşa Açıklaması
26 Ekim 2016 20:59

Antalyaspor kulübü, bugün akşam saatlerinde bir basın bildirisi yayınlayarak Kasımpaşa kulübünün yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Yapılan açıklamada Çalımbay ile ilk görüşmenin 7 Ekim tarihinde yapıldığı belirtilirken, Rıza Çalımbay’ın Kasımpaşa ile sözleşmesinin feshinin bu görüşmeden üç hafta önce olduğu dile getirildi ve Hasan Hilmi Öksüz’ün yaptığı açıklamanın centilmenliğe uymadığı belirtildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

25.10.2016 tarihinde Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Sn.Hasan Hilmi Öksüz’ün basına verdiği demeçte şu anda kulübümüzün Teknik Direktörü olan Sn.Rıza Çalımbay’ın kulübümüzle görüşmelerinin çok önceden başladığını söylemesi neticesinde bu açıklamayı yapma gereği duyduk.

Sn. Rıza ÇALIMBAY ile ilk transfer görüşmemiz 7 Ekim 2016 tarihinde yapılmıştır. Hocamızın Kasımpaşa Kulübü ile sözleşmesinin fesih tarihi 16.09.2016 tarihidir.

Bu nedenle kulübümüzün başka bir kulübün hocası, ile etik dışı görüşmesi prensiplerimiz ve de ahlak anlayışımız çerçevesinde mümkün değildir.

Kasımpaşa Kulübü Bşk. Vekili Sn. Hilmi Öksüz’ün teknik direktörümüz Sn.Rıza Çalımbay’a ve kulübümüze yönelik ithamlarının centilmenliğe uygun olmadığını düşünüyoruz.

Sn. Rıza Çalımbay kişiliği karakteri ve örnek duruşu ile Türk futboluna hem futbolculuğu, hem de teknik direktörlüğü konusunda rol model olmuş bir spor adamıdır.

Biz söz konusu menfi durum ile ilgili olarak hocamızın arkasında olduğumuzu ve bu tarz gerçek dışı iddialarla kurumları ve şahısları suçlamanın kimseye yarar getirmeyeceğine inandığımızı kamoyununa saygı ile duyururuz.

Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu