Kredi Bitiyor

u kadar yatırıma rağmen sekiz haftada toplanan altı puan ve puan durumundaki konumumuz utanç verici …

Kredi Bitiyor
18 Ekim 2017 07:50

Bu kadar yatırıma rağmen sekiz haftada toplanan altı puan ve puan durumundaki konumumuz utanç verici.

Samuel Eto’o’nun artık gücünü kaybettiği çok açık bir şekilde görünüyor. Bizimki gibi sert bir ligde gücünü kaybetmiş bir forvet Eto’o dahi olsa fayda etmez.  Takım kaptanı olmasına rağmen Galatasaray maçı öncesinde ayrılmak istediğini açıklaması ve isteksiz oyunu Antalyaspor ile bir alakasının kalmadığını gösteriyor.  Takımın golcüsü olmayınca da ne yaparsanız yapın sonuca ulaşamıyorsunuz. Göztepe maçında da bunu yaşadık. On kişi olmamıza rağmen gol atmak için her şeyi denedik ama bunu başarabilecek forvetimiz olmayınca atakları sonuçlandıramadık.

Hatalar olacaktır, yediğimiz ilk ve ikinci goller sonrasında gerekli reaksiyonu gösterdik, yine bir hata sonucunda golü bulduk ama Sandro’nun yaptığı takımı baltalamak oldu. Sen haftalardır oynamıyorsun, çıktığın ilk maçta dakika otuz olmadan kırmızı kart görüyorsun. Kesinlikle bu hareketinin cezası olmalıdır.

Nasri’den hala bekleneni alamıyoruz. Oyunu rahatlatmasını, atakların yönünü değiştirmesini, bir on numara gibi oynamasını beklerken o da sürekli yana geriye oynuyor. Göztepe maçında tek olumlu hareketi Menez ile yaptıkları ikili oyun sonrasında Musa Nizam’ın topu kalecinin üstüne vurmasıyla biten pozisyondu.

Rakibin kalecisini de tebrik etmek gerekiyor. Ömer Çatkıç’tan sonra bu takıma iyi bir kaleci gelmedi. Bunun eksikliği yıllardır varken TFF 1. Ligten kurtarıcı kaleci transferi yapıldı. Bunun yanlış olduğunu o zaman da söyledik.

Maçta hakem hataları da vardı ama bu hatalar karşılıklı oldu. Bizim açımızdan sadece Maicon’un pozisyonuna penaltı çalınabilirdi ama bizde de Diego Angelo’nun iki kere atılması gerekiyordu.

 

 

 

 

ETİKETLER: ,