Konya’ya Deplasman Kararı Belli Oldu

Antalyaspor taraftarının beklediği deplasman kararı belli oldu…

Konya’ya Deplasman Kararı Belli Oldu
28 Ocak 2016 23:36

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak T.Konyaspor – Antalyaspor karşılaşmasında deplasman yasağının olup olmayacağı sorusu cevabını buldu.

Spor Toto Süper Lig’de oynanan T.Konyaspor-Antalyaspor maçında deplasman yasağının uygulanması, taraftar arasında Ziraat Türkiye Kupası’ndaki maçta da aynı uygulamanın olup olmayacağı sorusunu akıllara getirmişti. Deplasman yasağının uygulamasına gerekçe olarak iki kulüp taraftarı arasında daha önceki maçlarda yaşanan gerginlikler nedeniyle böyle bir karar alındığı iddia edilmişti. Sosyal medyada iki tarafın da paylaşımları ve Konya Emniyetinin deplasmana gelecek taraftarların can güvenliğini sağlayamama endişesi taşıması sebebiyle Antalyaspor taraftarlarına deplasman yasağı getirilmesi talebinde bulunulduğu öğrenilmişti.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçındaki T.Konyaspor’a deplasman yapmayı bekleyen taraftarlar için ise Konya basınından ve sosyal medyadan iyi haber haber geldi. Konya’daki basın mensuplarının sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlara göre 31 Ocak Pazar günü oynanacak mücadelede deplasman yasağı olmayacağı öğrenildi. Konya yerel basınından bir basın mensubunun aktardığına göre Konya’ya deplasman yapacak Antalyaspor taraftarlarına herhangi bir yasak uygulanmayacak.

 

konyadeplasman1

 

konyadeplasman2