Konyaspor’dan Antalyaspor’a Deplasman Daveti

Deplasman yasaklarının sona ermesinin ardından, Konyaspor cephesinden Antalyaspor’a deplasman daveti geldi…

Konyaspor’dan Antalyaspor’a Deplasman Daveti
12 Ağustos 2016 16:45

Deplasman yasaklarının sona ermesinin ardından, Konyaspor cephesinden Antalyaspor’a deplasman daveti geldi.

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında alınan deplasman yasaklarının kaldırılması yönündeki alınan kararın ileriye dönük önemli bir gelişme olduğunu söyleyen Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Süper Lig’de başta Antalyaspor ve Adanaspor olmak üzere tüm rakiplerinin güzide taraftarlarını Konya Büyükşehir Stadyumu’nda misafir etmekten büyük keyif alacaklarını ifade etti.

Ahmet Şan, “Atiker Konyaspor Kulübü’nün bu kardeşliğin güçlendirilmesi için üzerine düşen bütün görevleri layıkıyla yerine getireceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Bir ve bütün olduğumuz şu günlerde bu beraberliğin tribünlerde ve yeşil sahalarda da sonsuza kadar sürmesini istiyor bütün takımlara hayırlı ve başarılı bir sezon diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın 11 Ağustos 2016 Perşembe günü yaptığı toplantıda alınan karar gereği Süper Lig’de uygulanan deplasman yasağı uygulamasının kaldırıldığını hatırlatan Şan, “Bu kararı Atiker Konyaspor camiası olarak gönülden desteklediğimizi ifade etmek isterim. Bugün geldiğimiz noktada bir çok kulübün deplasman yasağının kaldırılmasıyla ilgili öncülük yaptıklarına dair açıklamalarını görüyorum. Samimiyetle ifade etmek isterim ki; kulüplerimizin en azından Türk futbolunun gelişmesine ve büyümesine yönelik müşterek konularda aynı minvalde düşünmesi, gelecek adına hepimizi ümitlendiriyor.” dedi.

Atiker Konyaspor Kulübü olarak deplasman yasağının kaldırılmasını yakın geçmişten ziyade çok uzun süredir birinci ağızdan ve yüksek sesle dillendiren bir spor kulübü olduklarını artık herkesin bildiğini düşündüğünü kaydeden Ahmet Şan, ” Başından itibaren her türlü yasağın karşısında olduğumuz, geçmişteki beyanatlarımızda açık ve net bir şekilde yer almaktadır. Son olarak yine birinci ağızdan oyuncumuz İoan Hora’nın imza töreninde bu konuyu dile getirmiştik. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yakalanan birlik ve beraberlik ruhunun sahalara yansımasını arzu ettiğimiz için, futbolda beyaz bir sayfa açılmasının zaruri olduğunun altını çizerek deplasman yasaklarının kaldırılmasını Kulüpler Birliği Vakfı’nın ilk toplantısında teklif edeceğimi beyan etmiştim. Kararın ülkemiz futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.