Kişisel Hatalar

Başakşehir takımı, bu ülkenin son 3 sezondur tartışmasız en komplike futbol oynayan takımı…

Kişisel Hatalar
19 Eylül 2018 08:24

Başakşehir takımı, bu ülkenin son 3 sezondur tartışmasız en komplike futbol oynayan takımı… Şahsen bu takımı izlerken bende adeta Premier Lig takımı izliyorum hissi oluyor. Bu tarz bir takıma karşı yapabileceğiniz şeyler sınırlıdır.

Şahsen maç başlamadan önce kadroya baktığımızda ben umutlanmıştım. Sanırım Bülent Hocanın stratejisi topu rakibe verip, hızlı oyuncularımız ile ipi çekmekti. Lakin hiç de planladığımız gibi olmadı. Erken gelen gol, hücuma çıkamayışımız, çıktığımız anlarda yakaladığımız pozisyonları basit şekilde finalize edemeyişimiz ve savunmada yapılan bireysel kademe hatalar sonucunda farklı bir yenilgi aldık. Açıkçası bize yakışmadı. Takım resmen pes etti.

Bu mağlubiyeti derhal unutup önümüzdeki Sivasspor maçına odaklanmak gerekiyor. Sivasspor bizim yenebileceğimiz bir takım. Onlar da sezona kötü başladı. Bizim maçı bir dönüm maçı olarak göreceklerdir. Özellikle markaj altına almamız gereken oyuncuları var. Biz de istediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak, onları yeneriz.

Taraftarımız yine çok iyi bir sayı ile İstanbul’a gitti. Skor 4-0 iken yine tribün desteğini kesmemişti. Çünkü sahada teslim olabiliriz ama tribünde asla düşmeyiz gibi bir mentalitemiz var bizim. Bizi biz yapan şey de bu işte. Hepsinin ayaklarına sağlık.