Kısa Bir Bakış

u sezon taraftara gerçekten çok iş düşüyor. Artık belli bir rakam yakalanmalıdır tribünde …

Kısa Bir Bakış
16 Ağustos 2016 09:13

Yeni bir sezona yepyeni umutlarla başlıyoruz. Şahsen geçen sezonki gibi bir heyecan göremiyorum ben şehirde. Hatırlarsanız şehrin her tarafı bayraklarla donatılmış, yeni stadyum heyecanı, yeni tesislerin heyecanı, Süper Lige yeniden dönüşün heyecanı ve tabii ki Eto’o heyecanı ile gerçekten güzel bir atmosfer yakalanmıştı şehirde. Ama bugün bakıyorum satılan kombine sayısı 10.000 bile değil, halbuki ligin başlamasına çok az bir süre var.

Başkanımız bildiğiniz gibi değişti. Vizyon sahibi, genç, enerjik bir başkanımız var. Özellikle Eto’o’nun isminin Beşiktaş ile anılması sırasında krizi mükemmel yönetti diyebilirim. Beşiktaş kulübünün yapmış olduğu çirkin davranışlara rağmen ağırlığını Antalyaspor kulübünün başkanına yakışacak cinsten korudu ve sezonun bence en büyük transferini de yapmış oldu.

Bence sezonun en büyük transferi Samuel Eto’o’nun takımda tutulması oldu. Tabii ki hiçbir oyuncu Antalyaspor’dan üstün değildir. Eto’o belki de bu sezon sonunda Antalya’dan ayrılır ama biz ve Antalyaspor daima burada kalacaktır. Beşiktaş bence bedavaya almaya çalıştı ama eskisi gibi olmuyor artık bu işler. Şimdi büyük bir ceza ile karşı karşıya kalabilirler ki bence de Antalyaspor kimseye eyvallah demeden bunu çok iyi kullanmalıdır. Hem de sonuna kadar gitmelidir bu işin ki bundan sonra ibreti aleme bu işlerin böyle olmadığını göstermek bize nasip olsun.

Yeni transferlerimiz var. Ben merak ediyorum, bu oyuncular teknik direktör isteği ile mi yoksa başkanımızın isteği ile mi alındı? Ben biraz oyuncuları araştırdım lakin pek beğendiğim söylenemez. Biz takım olarak zaten iskeleti olan bir takımız. Bence biraz defansa takviye yapıp birlikte uzun süre oynamış oyuncu topluluğundan verim beklemeliyiz.

Bu sezon taraftara gerçekten çok iş düşüyor. Artık belli bir rakam yakalanmalıdır tribünde. Kale arkalarındaki gruplar zaten üzerine düşeni içeride dışarıda yapıyor. Belli bir kitle de artık maraton tribünde oluşmaya başladı. Artık bu sayıyı yükseltmek ve sürekliliği sağlamak gerekiyor ki bizim takımımız taraftar bazlı çok maçı geriden alıp götürmüştür.

Umarım yeni sezonda istediğimizi alırız. Zira gerçekten yıllardır biz bir şeyleri hak ettik artık. Zamanı geldi.