Kırmızıya Kadar

Geçtiğimiz sezon Morais Hocanın bu sezon için ne kadar önemli olduğunu söylemiştim …

Kırmızıya Kadar
23 Ağustos 2016 09:29

Geçtiğimiz sezon bu sezon için Morais Hocanın ne kadar önemli olduğunu söylemiştim. Takıma yaptığı katkı, oynatmak istediği futbol, oyuncuların hırsı, isteği, tekmeye kafa sokacak kadar cesareti, taktik disiplininin tam olması gerektiği gibi.

Kırmızı karta kadar geçen süreye bakıldığında bizle beraber Süper Lig’e yükselen ve aynı zamanda bizle beraber ivme kazanarak yoluna devam eden Osmanlıspor karşısında harika bir oyun ortaya konuldu. Hem de Eto’o’suz. Bütün oyuncular sezona hazır bir görüntü verdi. Orta sahanın çalışkanlığı; Zeki – Charles – Yekta üçlüsünün dinamik oyunu, hem defansa hem hücüma katkıları devam ettiği sürece içeride ve dışarda puan ya da puanlarla dönen bir Antalyaspor izleyeceğiz gibi gözüküyor.

Kırmızıdan sonra bir puanın biraz da iyi olduğu fikri ağır bassa da biraz pozisyon verilse de puan hak ederek sezona iyi bir başlangıç yapıldığı düşüncesindeyim.

Osmanlıspor ise UEFA maçlarında aldıkları skorların süpriz olmadığını, tam bir kontra takımı olduğunu gösterdi. Maçı kazanabilirlerdi belki ama akıllarının hafta içi oynayacakları UEFA maçında olduğu açıktı.

Güzel başlangıç, güzel futbol ve bir puan… Güzel bir sezon bizi bekliyor.

Kalbinde Antalyaspor olan herkese…