Kick Boks Takımından Dünya Kupası’nda Üç Madalya

Antalyaspor, 8. Turkish Open Wako Dünya Kupası’ndan üç madalyayla ayrılmayı başardı.

Kick Boks Takımından Dünya Kupası’nda Üç Madalya
22 Mayıs 2023 18:38

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan 8. Turkish Open Wako Dünya Kupası 17-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşti.

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve uluslararası pek çok sporcunun katılım gösterdiği organizasyonda Antalyaspor kick boks takımı tam kadro boy gösterdi.

Light Contact branşında 89 kilogram kategorisinde tatamiye çıkan Mehmet Mıstık, müsabaka hakemlerinin tartışmalı kararları sonucunda üçüncü olurken, aynı branşta 60 kilogramda mücadele eden Sena Amine Nur Özgen ise üçüncülük elde eden bir başka Antalyasporlu oldu.

Kick Light branşı 60 kilogramda da yarışan Sena Amine Nur Özgen, burada çıktığı final müsabakasında ikincilik elde ederek organizasyonu bir bronz bir de gümüş madalya ile tamamlarken; K-1 branşında 54 kilogramda dövüşen takım arkadaşı Neşet Korkmaz ise topladığı puanlar sonucu kıl payı elenerek şampiyonaya çeyrek final aşamasında veda etti.

Kırmızı beyazlı kick boksörler İstanbul’da topladıkları madalyaların arından 6-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında Mardin’de düzenlenecek Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda altın madalyayı hedeflerlerken aynı zamanda milli takım seçmesi niteliği taşıyan şampiyonaya ayrı bir motivasyon ile hazırlanıyor.