Kaybetmemeliydik

Ben bu takıma inanıyorum. Hiçbir şey bitmiş değil. Daha çok maçımız var. Umarım sezon sonu gülen taraf biz oluruz …

Kaybetmemeliydik
8 Mart 2017 08:26

Bu sezon ligdeki konumumuzu belirleyecek bir maça çıktık. Hiç beklemediğimiz bir skorla sahadan mağlup ayrıldık.

Maçtan mağlup ayrılmamızın bana göre tek sebebi var, o da Zeki’nin kesik yiyip Salih Dursun’un oraya monte edilmesi.. İki golü de oradan yedik. Salih ne pres yapıyordu ne de pas. Sahada yok gibiydi. Dönen topların hepsini Galatasaray aldı. Bu seçim bize pahalıya patladı ve 2-0 geriye düştük.

Fornezzi de kötüydü dün. İkinci golde özellikle hatası vardı. O golü yememeliydi. Eren Derdiyok güzel bir şut çekti ama çıkarılabilecek bir şuttu. Ayrıca Süper Lig seviyesinde oynayan bir kalecinin ayakları nasıl iyi olamaz! Top sağ ayağındayken baskı yedi mi taca atıyor, olacak iş değil.

Neyse ki Galatasaray defasının yaptığı hatayı iyi değerlendirip golü bulduk ve 2-1 yaptık. Gerçi o pozisyonda faul vardı Chedjou’ya, hakem devam ettirdi. Ondan önce aynı şekilde bir pozisyon vardı. Mbilla topu gayet nizami kapmıştı ama hakem faul düdüğünü çalmıştı. Sanırım hakemin aklı o pozisyonda kalmış olacak ki faul olan pozisyonu es geçti.

İkinci devre Zeki’nin oyuna girmesiyle her şey değişti. Orta sahanın hakimiyeti bize geçti. İkinci golün başlangıcında Danilo’ya güzel bir ara pası attı ve Deniz Kadah’ın golüyle beraberlik geldi. Rakip 10 kişi kaldı, ondan sonra daha baskılı oynadık. Hatta biraz şuursuz saldırdık diyebilirim.

Diego’nun sakatlanıp oyundan çıkması bizi etkiledi. Kenan Horic yetersiz kaldı. Gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Galatasaray’ın kontra ataktan kazandığı faulde maalesef golü yiyip sahadan beklemediğimiz bir sonuçla ayrıldık.

Hakemler de kötüydü. Özellikle ikinci devre aleyhimize beş ofsayt kararı verildi. O pozisyonları net olarak gördüm tribünde, üçü bariz ofsayt değildi. Hakemler ince ince kıydı bizi.

Deniz Kadah’ın maçtan sonra ağlaması hırsının bir göstergesiydi. Onun hırsına hayranım.

Takımın mücadelesinden ve ikinci yarıda oynadığı oyundan memnun kalmıştır herkes. Tribünler maç boyunca susmadı. Yaklaşık 20 bin kişi vardı sanırım statta.

Her maç önemli, haftaya Rizespor deplasmanına gideceğiz ve çok zorlu bir maç olacak. Ben bu takıma inanıyorum. Hiçbir şey bitmiş değil. Daha çok maçımız var. Umarım sezon sonu gülen taraf biz oluruz.

Kırmızınla, beyazınla… En büyük sensin Antalya!