Kaybetmemek Önemli

Osmanlı deplasmanında kaybetmemek çok önemliydi, rakibimizin mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta biraz da şansımızın yardımıyla 3 puanı vermedik…

Kaybetmemek Önemli
28 Şubat 2018 07:23

Osmanlı deplasmanında kaybetmemek çok önemliydi, rakibimizin mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta biraz da şansımızın yardımıyla 3 puanı vermedik, üstelik bir de penaltı kaçırdılar. Bu beraberlikle hem küme düşme potasıyla aramızdaki farkı 2 maça çıkardık, hem de Osmanlı’nın kümede kalma umutlarına büyük bir darbe vurmuş olduk.

Biz de Osmanlıspor da alt sıralardan kurtulma savaşı veriyoruz. Bu nedenle maçın önemi çok büyüktü, maçta pozisyon boldu ama son vuruşlarda beceri yeterli değildi. Osmanlıspor’da Numan, Vrsajvic ve Serdar Gürler önemli eksiklerdi. Bizde ise Deniz Kadah’ın hücum hattında olmayışı önemli bir kayıptı. Zaten maça baktığımızda biz Deniz Kadah’ın eksikliğini ararken, rakipte Serdar Gürler’in olmayışının rahatlığını yaşadık. Maçta etkili olduğumuz dakikalar olduğu kadar Maicon’un isteksizliğini de gördük ama Hamza Hoca kendisinde ısrar etti. Bir bildiği vardır herhâlde diye düşünüyoruz.

Bu beraberlik deplasmanda olduğumuz için tabii ki bizi mutlu eder. Çünkü iç sahada zaten kazanıyoruz ve Sivas maçında da kazanacağımızı düşünüyorum. Ligi düşme korkusu yaşamadan rahat bir yerde bitirebiliriz, bunun için iç sahadaki maçlardan 3 puan çıkarmalıyız. Bu performansımızı devam ettirirsek önümüzdeki haftalarda deplasmanda da kazanabileceğimiz belli.

Karabükspor düştü, Osmanlıspor can çekişiyor. Son takım ya Alanya olacak yada Konyaspor. Alanyaspor’un fikstürü biraz daha zor.