Kaybetmemek de Önemlidir

Antalyaspor’u üst sıralarda görmek hepimizi çok mutlu ediyor ve haftamızı keyifli geçirmemizi sağlıyor. Yeni bir keyif haftası bizleri bekliyor.

Kaybetmemek de Önemlidir
31 Ekim 2018 08:24

Maç öncesi hem hakem atamasından dolayı hem de bu seneki hedefimiz açısından bir puana razıydım. Maça fırtına gibi başladık ve Doukara ile golü de bulduk. Sonrasında 2. golü bulabilseydik, belki maçın kalanında çok rahat oynayacaktık ama olmadı. Daha sonra Trabzonspor’un golü ve hakemin ince düdüklerle oyun hızımızı düşürmesiyle sahadan bir puanla ayrıldık.

Bu maçta Antalyaspor’un oyununun üstüne bir tık daha koyduğunu gördük. Bülent Korkmaz, elindeki oyuncu kadrosunu çok iyi tanıyor ve yerinde müdahaleler yapıyor. Gençlere şans vererek onların oyun ritmini yakalamasını sağlıyor ve özgüvenlerini arttırıyor. Bu yüzden de büyük bir alkışı hak ediyor.

Ligin ilk yarısının bitimine 7 hafta var. Bu 7 haftada alacağımız minimum 7 puan, bizim alt sıralarla olan ilişiğimizi keser ve ligin ikinci yarısında daha rahat oynamamızı sağlar. 30 puan barajına yaklaşırsak eğer, o zaman işte farklı şeyler konuşmaya başlayabiliriz ligin 2. yarısında. Ama önceliğimizin ligde kalmak olduğunu unutmamamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu maçta tribünler doluluk olarak diğer maçlara nazaran daha iyiydi. Tek eksik Maratonun geçmiş yıllardaki performansının altında kalmasıydı. Umarım küskünlerin geri dönüşüyle Maraton Tribünü de ritmini bulacaktır ve takımın arkasında itici bir güç olacaktır.

Bu hafta Kasımpaşa deplasmanı oldukça zorlu geçecek. Bu deplasman bize uğurlu geliyor, geçen sene Doukara’nın attığı gol hala akıllarımızda. Ama kazanamıyorsan kaybetme mantığıyla bu deplasmandan alacağımız 1 puan da hanemizi artı olarak yazılacaktır.

Bülent Korkmaz’ın oyun anlayışı, rakiplerimize oldukça ters geliyor ve Antalyaspor’u her geçen hafta devirmesi daha da zor olan bir takım haline getiriyor. Bu deplasmanda da onun istediklerini sahaya yansıtırsak, istediğimiz sonuçla İstanbul’dan döneceğimize olan inancım sonsuz.

Antalyaspor’u üst sıralarda görmek hepimizi çok mutlu ediyor ve haftamızı keyifli geçirmemizi sağlıyor. Yeni bir keyif haftası bizleri bekliyor.