Ali Şafak Öztürk: “Karalama Kampanyası Var”

Ali Şafak Öztürk, konuk olduğu radyo programında gündeme dair açıklamalarda bulundu …

Ali Şafak Öztürk: “Karalama Kampanyası Var”
12 Ocak 2017 16:58

Başkan Ali Şafak Öztürk, telefonla katıldığı bir radyo programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Öncelikle transfer hakkında bilgi veren Öztürk, devre arası çalışmalarının yoğun geçtiğini, kanat ve forvet oyuncusu alarak transferi sonlandıracaklarını söyledi. Bu iki oyuncu için değişik opsiyonlar olduğunu söyleyen Öztürk, iki oyuncunun da yabancı olacağını ve Latin Amerika ve Avrupa’dan oyuncu adayları olduğunu söyledi.

Samuel Eto’o ve tesis açılışındaki iddialara da açıklık getiren Öztürk, Eto’o konusundan artık rahatsız olduğunu dile getirdi. “Ortada bir evrak var. Yedinci madde koyulmuş. Kontratına ek yapıldı vesaire… Konunun uzamasına gerek yok. Açıkça ben bu konunun bu kadar büyümesini anlayamadım. Beşiktaş’a transfer konusunda baskı vardı. Organizasyona geldiler, televizyonlar yakın çekince başka anlaşıldı” diyen Başkan Ali Şafak Öztürk, 7-8 yıldır Fenerbahçe kongre üyesi olduğunu ve Fenerbahçe formasının olduğunu saklamadığını fakat şu anda kanıyla canıyla sahiplendiği üzere Antalyaspor’un başkanlığını yaptığını açıkladı.

Eto’o’ya zam yapıldığı haberlerinin de enteresan, saçma sapan ve yalan olduğunu kaydeden Ali Şafak Öztürk, bir karalama kampanyası olduğunu ve bu durumun hem Beşiktaş hem de Antalyaspor’un gündemini gereksiz yere kurcaladığını söyledi.

Öztürk sözlerini şöyle noktaladı:

Eto’o’ya zam yapıldığı haberleri enteresan ve yalan. Herhangi bir zam yok. Biz kendi içimizde ne olduğunu iyi biliyoruz ve kafamız rahat. Bir karalama kampanyası var. Bu iki takımın da gündemini gereksiz olarak kurcalıyor. Kapak operasyonu, yedinci madde gibi iddialar saçma sapan ve yalan yanlış şeyler. Eto’o ile ilgili ödeme problemi de olmadı. Öyle bir durum olsa oyuncuyu takımda tutamayız.