Kara Bulutlar Dağılıyor

Yönetim değişti ama futbolcuların lakayıtlığı hala değişmedi. Perşembe günü maç var ama sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarıyla futbolcular hala tatilin keyfini çıkarıyor…

Kara Bulutlar Dağılıyor
17 Ocak 2018 09:23

Vizyon sahibi başkanımızın aniden görevi bırakma kararı sonrası camianın üzerinde dolaşan kara bulutlar yavaş yavaş dağılmaya başladı. Kulüp en kötü senaryodan, en iyi şekilde çıkmaya başardı. Bunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel’in emeği büyük.

Aynı zamanda Antalyaspor Onursal Başkanı olması bizim için büyük şans. Kongrede izlediğimiz kadarıyla Antalyaspor adına laf söyleyen ve icraat yapan iş adamlarımızın kulübün vizyonuna katkı sağlaması girdikleri polemiklerden de anlaşılacağı üzere pek mümkün görülmüyor.

Kulüp Başkanlığına Cihan Bulut’un gelmesi de çok iyi oldu. Cihan Bulut her ne kadar siyasetin içerisinde olsa da biz kendisini iş adamı kimliği ile tanırız. Başarılı şirket yönetimini inşallah Antalyaspor içinde uygulayacaktır. Tunceli’de askerdeyken dağın başında Yörükoğlu ayranlarını, yoğurtlarını görmek bir nebze memleket hasretimi dindirirdi, ondan dolayı kendisine bir sempatim vardır.

Cihan Bulut Başkan oldu ama bir ismi geçmese de bir başkan adayımız vardı. Sancar Biçikçi, kendisinin adaylığı camiada pek önemsenmedi ama dile getirdiği projelerin önemsenmesi gerekiyor. Özellikle üye sisteminin mutlaka hayata geçirilmesi gerekiyor.

Teknik adam olarak Hamza Hamzaoğlu’nun gelmesi en doğru tercih oldu. Hamza Hamzaoğlu Galatasaray’ın başındayken söyledikleri yapılsaydı, Galatasaray şu anda bugünkü borcun altında olmazdı. Takım içi dengelere önem veren ve gittiği kulüplerin neredeyse hepsinde başarı sağlayan bir isim. Antalyaspor’da da başarılı olacağına inancım tam.

Yönetim değişti ama futbolcuların lakayıtlığı hala değişmedi. Perşembe günü maç var ama sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarıyla futbolcular hala tatilin keyfini çıkarıyor. Başkan Cihan Bulut’un öncelik olarak kulüp disiplinine önem vermesi gerekiyor. Kendisine bir önerim var. Sezon başından beri Antalyaspor’u sürekli takip eden basın mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştmeli ve olaylara dışarıdan ve geniş yelpazeyle bakan kişilerle görüş alışverişinde bulunmasında fayda olur.

Sezonun ikinci yarısı inşallah Antalyaspor’umuz için en iyi şekilde geçer. Küme düşme ihtimalini aklımızın ucundan dahi geçirmiyoruz. Hedefimizden şaşmadık.