Kaldı İki Maç

Takım oynadığı son iki maçı kazanarak güzel bir moral aldı. Önümüzdeki iki maçı alıp dörtte dört yaparsak, Fenerbahçe maçına çok moralli bir şekilde çıkarız…

Kaldı İki Maç
4 Nisan 2018 08:56

Bir önceki yazımda Bursaspor, Karabükspor ve Konyaspor maçlarından alacağımız dokuz puan bizi ligde tutar diye belirtmiştim. Bursa maçını kazandık, kaldı Karabük ve Konyaspor maçları… Takım oynadığı son iki maçı kazanarak güzel bir moral aldı. Önümüzdeki iki maçı alıp dörtte dört yaparsak, Fenerbahçe maçına çok moralli bir şekilde çıkarız ve bu maçtan puan ile dönmemiz dahi mümkün olur.

Ara transfer dönemide 32 yaşındaki Hakan Özmert transferini birçok renktaşım gibi ben de çok eleştirmiştim ancak yanılmışım. Adeta nokta atışı oldu. Charles ile birlikte orta sahanın dinamosu oldu. Kendisine “helal olsun” demekten başka bir şey diyemiyorum. Hatta kendisinden özür diliyorum. Böyle oynayıp bizleri utandırsınlar, ben sabahtan akşama dek özür dilemeye razıyım. Yeterki bu takım, bu forma için savaşsınlar ve yürekleriyle oynasınlar.

Diego’nun da Bursa maçındaki galibiyette payı çok büyük. Djourou ile iyi bir ikili oldular. Keşke sezon başında ikisi de formda olsalardı. ÖZellikle Diego çok kötü başlamıştı ancak kendini toparlayabildi. Kaptanlık da kendisine yakışıyor, performansı ile mücadelesi ile bunu hak ediyor.

Bu arada takımın 900. golünü atan Deniz Kadah’ı tebrik ederim. Zaman zaman çok eleştiriyoruz ama bu taraftar ve bu takım için gösterdiği mücadeleyi hiçbir zaman unutmayacağız. Sezon sonu sözleşmesi bitecek. Umarım kendisiyle anlaşılıp, yeni bir sözleşme imzalanır ve takımda kalır.

Bursaspor maçında seyirci sayımız 18 bin olarak açıklanmış. Stada gelen herkesin ayaklarına sağlık. Bir cumartesi gününde bu seyirci sayısına ulşmak beni gururlandırdı. Bu takımın sahipsiz olmadığını bir kez daha gördük. İki hafta sonraki Konyaspor ile oynayacağım iç saha maçında en az 25 bin taraftar bekliyorum.

ETİKETLER: ,