İtici Güç

Biz tribünde, oyuncularımız sahada omuz omuza savaştık ve 1 puanı aldık geldik Antalya’ya …

İtici Güç
6 Aralık 2016 09:25

Ligin en zorlu deplasmanlarından birisine gittik. Ama Antalyaspor sezonun en iyi futbolunu ortaya koyarak herkesi şaşırttı. Umudun olmadığı yerde Antalyaspor yine herkesi şaşırttı. Gerçekten çok güzel futbol oynadık. Çağdaş futbolun gereklerini yerine getirdik.

Kalecimiz iyi dedik, en güvenli oyuncumuz kalecimiz dedik ama yaptığı hata gerçekten bizi belki de galibiyetten etti. Karşıdaki rakip çok tehlikeli, böyle bir hata yaparsanız anında cezayı kesiverirler ve öyle de oldu maalesef. Uyuyan adamları bu hata ile uyandırdık ki takım kendisini hemen toparladı ve Başakşehir’in üzerimize gelmesine fazla da müsaade etmedi.

Yediğimiz ikinci gol de evlere şenlik… Adam elini kolunu sallaya sallaya geldi, çok güzel bir vuruşla da finali yaptı ve golü attı kalemize. Elini kolunu sallaya sallaya diyorum bakın, sanki KL08 otobüsüne biniyor gibi. Hatta KL08 otobüsüne binerken bile sağdan soldan “Benden önce binmesin” diye omuz yersiniz, rahat binemezsiniz. Yediğimiz ikinci gole bakın, adam bu kadar bile rahatsız edilmedi. E rahat olduğu için de öyle güzel bir vuruş yaptı. Birisi omuz vursun, önüne geçsin ama nerede o defans?

Önümüzde Fenerbahçe maçı var, çok önemli bir maç bu. Bizim kısa vadede kaybedeceğimiz çok önemli bir şey yok. Ama Fenerbahçe için ölüm kalım maçı gibi bir şey bu. Biz taraftar olarak 30.000 kişi o stadı doldurup Fenerbahçe seyircisine de Fenerbahçe takımına da cehennemi yaşatacağız. Son dakikaya kadar takımımızın yanında, arkasında olduğumuzu göstereceğiz.

Taraftardan bahsetmişken cumartesi günü oynanan Başakşehir maçına cuma gecesi yola çıktık. Yollar buz gibiydi. Antalya insanıyız sonuçta, en ufak soğukta üşüyoruz ama Antalyaspor sevgisi ile yanan yüreklerimiz soğuğa aldırış ettirmedi. Deplasman tribününü ağzına kadar doldurduk ve tüm ülkeye adımızdan bahsettirdik. Lig TV yorumcuları bile özellikle bahsettiler Antalyaspor tribününden ve “Takdir edilmeli” dediler.

Grup 1966 olarak 5 otobüs 3 crafter yola çıktık ki gerçekten mükemmel bir rakam bu. Haftaya Fenerbahçe taraftarı emin olun bu kadar sayı ile gelemeyecek Antalya’ya. 90 dakika yılmadan usanmadan savaştık tribünde. Biz tribünde, oyuncularımız sahada omuz omuza savaştık ve 1 puanı aldık geldik Antalya’ya. Bazı kesimler taraftarın kıymetini bilmeseler de bu takım bizim, bu takımın sahibi biziz. Bazı kesimler yokken vardık. Bazı kesimler gidecek biz yine var olacağız! Bu takım bizim takımımız çünkü.

 

 

 

ETİKETLER: ,