İstanbul’un Eto’o Hayalleri Suya Düştü

Transfer dönemi boyunca Antalyaspor’un golcüsü Samuel Eto’o’yu transfer etmek isteyen İstanbul takımları Beşiktaş ve Galatasaray’ın girişimleri sonuçsuz kaldı…

İstanbul’un Eto’o Hayalleri Suya Düştü
1 Eylül 2016 20:52

Transfer dönemi boyunca Antalyaspor’un golcüsü Samuel Eto’o’yu transfer etmek isteyen İstanbul takımları Beşiktaş ve Galatasaray’ın girişimleri sonuçsuz kaldı. Samuel Eto’o, transfer döneminin kapanmasıyla Antalyaspor’da kaldı.

Transfer döneminin Türkiye’de 31 Ağustos günü saat 00.00’da kapanmasıyla beraber Samuel Eto’o’nun Beşiktaş yada Galatasaray’a transferi gerçekleşmedi.

Eto’o ile Beşiktaş’ın transfer görüşmeleri, Antalyaspor yönetiminin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) kendilerinin izni olmadan İstanbul ekibinin futbolcularıyla ilgilendiklerine dair şikayette bulunmuştu. Bu durum üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetici Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor’da forma giyen Samuel Eto’o’yu ile yapılan transfer görüşmeleri sebebiyle, Kamerunlu golcü Samuel Eto’o ise kulübünden izin almadan başka bir kulüple transfer görüşmesi gerçekleştirdiği için PFDK’ya sevk edilmişti. PFDK, hem yöneticilere hem de Eto’o’ya herhangi bir ceza vermedi.