İpler Elimizde

Eksiklerimize rağmen muhakkak kazanmamız gereken maçı zorlansak da kazandık …

İpler Elimizde
22 Şubat 2017 09:53

Haftalar geçtikçe ligde ipleri elimize almaya ve kendi kaderimizi kendimiz çizmeye başladık. Bu bizim için çok önemli bir şey.

Rıza Hoca takımın başına geçtiğinden beridir 15 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldık. Müthiş bir performans bu. Böyle bir performansı yabancı bir hoca yakalasa basında daha çok yer alırdı bundan eminim. Bu başarının sırrı birliktelikten geçiyor.

Rıza Hocanın ilk maçı olan Rizespor maçından sonra bir umutsuzluk oluşmuştu biz taraftarlarda ama bir sonraki Beşiktaş maçının ilk yarısında oynanan futbol, hepimize umut ışığı olmuştu. O maçta da hakem hatası ve Diego’nun itirazdan yediği gereksiz kırmızı karttan ötürü mağlup ayrıldık. Beşiktaş maçından sonra umutlarımız artmış ve bu takıma inananlar bir pazartesi günü olmasına rağmen 500 kişiyle Kayseri’de takımın arkasında itici bir güç olmuştu. Bu maçla ligde ilk galibiyetimizi almış olduk. İşte bizim hikayemiz bu galibiyetten sonra başladı. Günler geçtikçe ve kazandıkça bu konuma geldik. Artık kenetlenmiş bir camiayız yönetimiyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla. Bunun en güzel örneğini bu haftaki Karabükspor maçında gördük. Bir öğle maçı olmasına rağmen resmi rakamlara göre yaklaşık 10 bin kişi olduğu açıklansa da maç oynanırken içeriye girenlerle toplamda 15 bin kişiyi bulduk diyebilirim. Bu rakam cumartesi günü bir öğle maçı olmasına rağmen güzel bir rakam.

Eksiklerimize rağmen muhakkak kazanmamız gereken maçı zorlansak da kazandık. Rakibimizin de pozisyonları vardı ama golü bulan taraf biz olduk. Golün ortası demeyeceğim çünkü Sakıb’ın Eto’o’ya gönderdiği top artık “Al da at” pasıydı. Cidden mükemmel bir uzun pas gönderdi. Öyle ya da böyle kazanmasını bildik. Artık her maç final niteliğinde ve maç maç düşünüyoruz. Biz önceden rakipleri takip ederken artık onlar bizi takip ediyor. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz, ipler artık elimizde.

Şimdi önümüzde Akhisar gibi zor bir deplasman var. Akhisar’ın bizdeki yeri farklı. Yağmurdan gelen dostluğu ve o güzel kalpli insanları unutmak mümkün değil. Güzel ve keyifli bir deplasman olacağı kesin, umarım sonucu da güzel olur.

 

 

 

ETİKETLER: