İlk Yarının Sonuna Doğru

Kulübün mali durumu ve Bülent Korkmaz’ın talepleri doğrultusunda ikinci yarı için konulacak sağlam hedefler Antalyaspor taraftarına daha büyük heyecanlar yaşatacaktır…

İlk Yarının Sonuna Doğru
27 Kasım 2018 08:26

Antalyaspor bu hafta kaybetti. Bu sezon ilk defa üst üste iki mağlubiyet aldı. Bunlar telafi edilebilir mağlubiyetler. Yıllardır alt sıralardaki takımlara can suyu olma özelliğimizi korumamız, bizlerin zirveye yönelik hedef ve hayallerine ket vurmaya devam ediyor.

İlk yarının bitmesine dört hafta kala alabildiğimiz kadar puanı hanemize yazdırmak, ikinci yarıyı rahat geçirmemizi sağlayacaktır. Kalan Göztepe, Bursaspor (D), Evkur Yeni Malatyaspor (D) ve Fenerbahçe maçlarımızdan mevcut 20 puanımıza ekleyebildiğimiz kadar puan ekleyebilmek bundan sonraki kısa vadeli hedef olacaktır.

Kulübün mali durumu ve Bülent Korkmaz’ın talepleri doğrultusunda ikinci yarı için konulacak sağlam hedefler Antalyaspor taraftarına daha büyük heyecanlar yaşatacaktır. Camiadaki birliktelik sürdüğü sürece en karanlık günler bile yeniden aydınlığa kavuşacaktır.