Çalımbay: “Hiçbir Takımı Yarı Yolda Bırakmadım”

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kasımpaşa ile ilgili hakkında çıkan “Bırakıp gitti” dedikodularını sert bir dille yalanladı …

Çalımbay: “Hiçbir Takımı Yarı Yolda Bırakmadım”
20 Aralık 2016 13:15

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kasımpaşa ile ilgili hakkında çıkan “Bırakıp gitti” dedikodularını sert bir dille yalanladı.

Rıza Çalımbay, Kasımpaşa dahil bugüne dek hiçbir kulübü yarı yola bırakmadığını söyledi. Mersin İY’de devam ederken Servet, Nihat ve Sinan’ın kalmasını istediğini, önce “Tamam” diyen Mersin İY yönetiminin sonra oyuncuları istemediğini ve bu nedenle yollarının ayrıldığını söyledi.

Kasımpaşa döneminde de yöneticilerin hedefine güvenerek çok iyi bir takım yaptığını belirten Çalımbay, yöneticilerin sözünü tutmadığını ve bu nedenle Kasımpaşa’dan ayrıldığını belirtti.

Antalyaspor ile güzel sonuçlara imza attığını, hedeflerinin de bunu sürdürmek olduğunu belirten Çalımbay, şunları söyledi:

Beşiktaş maçının ardından çıkışımız başladı.  Oyuncuların büyük özveride bulunmaları, çok çalışmaları, takımın sahiplenilmesi, çok iyi bir yönetime sahip olunması sonucu ve taraftar ile bütünleşince güzel şeyler ortaya çıktı. İçeride ve dışarıda çok zor maçları kazandık. İyi bir yere geldik ama halen istediğimiz yerde değiliz. Bu sene hedef ilk 10 ama gelecek yıl üst sıralara oynayan bir Antalyaspor olacak.

Samuel Eto’o’dan da memnuniyetini söyleyen Çalımbay, Eto’o’yu övdü ve sözlerini şöyle noktaladı:

Eto’o’dan memnunum, benim hiçbir sıkıntım yok. Gayet iyi şekilde çalışıyor, gayet istekli. Ben gelmeden önce sezon başı büyük bir sıkıntı yaşamış, kadro dışı kalmış. Beşiktaş olayı çıkmış, olmamış. Onlardan dolayı sıkıntıları vardı ama ben çok memnunum.