Emin Hesapcıoğlu Anonim Şirket Başkanlığından İstifa Etti

Antalyaspor A.Ş. Başkanı Emin Hesapcıoğlu istifa etti.

Emin Hesapcıoğlu Anonim Şirket Başkanlığından İstifa Etti
17 Şubat 2021 13:58

Ali Şafak Öztürk’ün istifasının ardından 19 Ocak tarihinden bu yana Antalyaspor A.Ş.’de başkanlığı yürüten Emin Hesapcıoğlu istifa etti.

Hesapcıoğlu, 29 ay süren yönetim kurulu süresi boyunca kırmızı-beyazlı armayı başarıyla temsil ettiğine inandığını söylerken, büyük bir huzur içinde görevi üstlenecek olanlara başkanlığı devrettiğini açıkladı. 

 Emin Hesapcıoglu tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Büyük Antalyaspor Camiası’na

22 Eylül 2018 tarihinden itibaren yönetim kurulunda yer alıp, 19 Ocak 2021 tarihinde başkanlığını devraldığım Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu’ndan bugün itibarı ile ayrılma kararı almış bulunuyorum.

29 ay süren görev sürem boyunca armamızın yer aldığı şanlı bayrağımızı layıkıyla taşıdığıma inanıyor, vicdanen büyük bir huzur içinde görevi üstlenecek olan arkadaşlarımıza devrediyorum.

Kararımın, bizden sonra gelecek olan yönetimin önünü açmak, kendilerine fırsat tanımak için alındığının bilinmesini isterim.

Biliyorum ki; bizden sonra gelecek olan yönetimimiz bayrağımızı daha yukarıya taşıyacak, hayalini kurduğumuz başarıları elde edecektir.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı bırakıyor olmama rağmen kulübümüzün her zaman yanında olmayı sürdüreceğim.

Görev sürem boyunca aynı yönetim kurulunda yer aldığım yol arkadaşlarıma, birlikte çalıştığımız teknik ekip ve futbolcularımıza, fedakar personelimize ve bizlere destek olan tüm taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım.

Saygılarımla.”