Öztürk: “Her Şeyi Süreç Gösterecek”

Başkan Ali Şafak Öztürk, Eto’o, transfer çalışmaları, İtalya Süper Kupası ve Emre Mor hakkında açıklamalarda bulundu …

Öztürk: “Her Şeyi Süreç Gösterecek”
4 Mayıs 2017 19:36

Ali Şafak Öztürk, konuk olduğu Radyospor’da Eto’o, transfer çalışmaları, İtalya Süper Kupası ve Emre Mor hakkında açıklamalarda bulundu.

Başakşehir maçının kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Ali Şafak Öztürk, Eto’o’nun en çok gol attığı maçların Başakşehir maçları olduğunu söyledi. Takım oyunu oynamaları gerektiğinin altını çizen Öztürk, Başakşehir kulübünün takım oyununu iyi oynayan bir ekip olduğunu dile getirdi.

Emre Mor ve transfer konularına da değinen Ali Şafak Öztürk, Emre Mor konusunda her şeyi sürecin göstereceğini aktardı. Sözlerine “Antalyaspor kendi başına bir değerdir. Burada oynamak isteyen, bize değer verecek insanlar olmalı. Bizim için kişi ismi önemli değil, hedefler önemli. Gelecek sezon için 6-7 transfer yapmak istiyoruz. Takım içindeki rekabeti arttıracak transferler olacak ve bu takım ikinci yılımızda şampiyonluk yarışında olacak.” diyerek devam eden Başkan Öztürk, Eto’o’nun bir sene daha kontratı olduğunu ve oyuncuyu takımda tutmak istediklerini aktardı.

İtalya Süper Kupası’nın da Antalya’da oynanamasının zor olduğuna dikkat çeken Öztürk, bu konuda Katar ve Çin’den gelen tekliflerin daha ağır bastığını söyleyerek sözlerini noktaladı.