Parkenin Akreplerinden Taraftara Çağrı

CIP Travel Antalyaspor erkek hentbol takımı bu hafta Pazar günü saat 15.00’te Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda Göztepe’yi ağırlayacak

Parkenin Akreplerinden Taraftara Çağrı
8 Mart 2019 13:02

THF Erkekler Süper Lig’de bu hafta Göztepe’yi ağırlayacak CIP Travel Antalyaspor’da Antrenör Fatih Işık geçen hafta oynanan Selka Eskişehir ve Göztepe maçları hakkında açıklamada bulundu.

Selka Eskişehir karşısında ilk yarıyı bir farklı üstünlükle tamamlamalarına rağmen ikinci yarıda İbrahim ve Emre’nin kırmızı kartları ile aldıkları 12 tane iki dakika cezası yüzünden oyun planlarının bozulduğunu söyleyen Antrenör Fatih Işık, “Bu durum 28 dakikada oyunda bir kişi eksik oynamamızı gerektirdi. Bu yüzden ister istemez daha fazla efor harcadık. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak etkilendik. Bu durum maçın skoruna da etki etti. Buna rağmen mücadelenin sonlarına doğru toparlandık. Fakat temdit yedi metreyi kaçırarak karşılaşmadan 28-27 mağlup ayrıldık. Bu kadar iyi oyunun karşılığında puansız dönmemeliydik ancak bazen şans yanınızda olmuyor. Biz her geçen gün daha fazla savaşan, daha çok mücadele eden bir ekip haline geleceğiz.” dedi.

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Göztepe’yi ağırlayacaklarını da belirten Fatih Işık, “Çok kritik bir maça çıkacağız. Öncelikle taraftarlarımızın Parkenin Akrepleri’ni salonda yalnız bırakmamasını istiyoruz. 17. güç olarak tribünde yerlerini almalarını ve bize destek vermelerini bekliyoruz. Bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Kondisyonel, fiziksel ve psikolojik olarak hazırlıklarımızı sürdürdük. Oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Savaşarak ciddi bir mücadele örneği gösterip hedefimize adım adım ilerleyeceğimizi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.